Το Sani Gourmet επιστρέφει στη Χαλκιδική φέτος με πολύ μεγάλα ονόματα

Το Sani Gourmet που από το 2006 γιορτάζει την πολιπολιτισμική γαστρονομία, τις αυθεντικές και πρωτόγνωρες γεύσεις, επανέρχεται φέτος δυναμικά και συγκεκριμένα από τις 26 Ιουλίου, φιλοξενώντας πολύ μεγάλα ονόματα σεφ, βραβευμένων με αστέρες Michelin.

Το φετινό πρόγραμμα:

Paco Morales – 26 Ιουλίου 2024

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Ισπανός σεφ, του εστιατορίου NOOR, παντρεύει γεύσεις της Ανδαλουσιανής κουζίνας η οποία έχει επηρεαστεί από τρεις πολιτισμούς (Ιουδαϊσμό, Ισλάμ και Χριστιανισμό )

2 Αυγούστου 2024 – Massimo Bottura

Ο Ιταλός σεφ Massimo Bottura που συνδύασε το όνομά του με το πολλές φορές βραβευμένο ως το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου,  το Osteria Francescana,  έρχεται στη Χαλκιδική για να δείξει σε όλους τι πραγματικά σημαίνει να μαγειρεύεις με τρία αστέρια Michelin στο πέτο του.

9 Αυγούστου 2024 – Andoni Aduriz

Το εστιατόριό του Mugaritz, δεν φεύγει ποτέ από τη λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, ενώ το περιοδικό Forbes τον έχει κατατάξει στη λίστα με τους 100 πιο δημιουργικούς ανθρώπους του κόσμου.


16 Αυγούστου 2024 – Ana Ros

Τρία αστέρια Michelin και πράσινο αστέρι Michelin για το σλοβένικης κουζίνας εστιατόριο της Ana Ros, το Hiša Franko, η οποία μάλιστα έχει τιμηθεί με
τον βαρύτιμο τίτλο Best Female Chef στα The World’s 50 Best Restaurants


23 Αυγούστου 2024 – Clare Smyth.

Η πρώτη και μέχρι στιγμής η μοναδική Βρετανίδα σεφ που κατάφερε να κατακτήσει 3 αστέρια Michelin μέσα σε 3 χρόνια, με το εστιατόριό της Core στο Notting Hill. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού