
Τον Οκτώβρη, θεού θέλοντος ανοίγουμε στη Λευκωσία ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και διαπιστώνουμε ότι, όσες προσπάθειες κι αν έχουμε κάνει και οι 3 συνέταιροι και παρόλες τις διασυνδέσεις που έχουμε, δεν βρίσκουμε προσωπικό, ούτε για το σέρβις, ούτε για την κουζίνα. Είναι πραγματικά απογοητευτικό αυτό που συμβαίνει και δεν ξέρω τι φταίει, ιδίως μετά την επέλαση του κορωνοϊού. Μήπως θα καταλήξουμε τα επόμενα χρόνια σε self service εστιατόρια ή σε εστιατόρια που θα μας μαγειρεύουν ρομπότ και μας σερβίρουν ρομπότ;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
