![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Έχει πουλήσει πέραν των 40 000 000 άλμπουμ παγκοσμίως, οι πιστοί followers του έχουν ξεπεράσει τα 10 000 000 και στο You Tube έχει κτυπήσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές. Ο λόγος για τον παγκοσμίου φήμης Ολλανδό βιολιστή André Rieu, ο οποίος μετά από κατάθεση υποψηφιότητας της επιτροπής, θα επισκεφτεί και την Αθήνα στην παγκόσμια περιοδεία του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 12 και 13 Μαρτίου του 2024.
Η μοναδικότητα των παραστάσεων του εμβληματικού σολίστ έγκειται στο πολυποίκιλο ρεπερτόριο με βαλς, κομμάτια από όπερες, τραγούδια από ταινίες και κλασικά αριστουργήματα, με τη συνοδεία της ονειρικής ορχήστρας του Johann Strauss και άλλων διεθνών σολίστ και χορωδιών.
Γνωστός επίσης και για τον πρωτότυπο τρόπο έναρξης των παραστάσεών του, όπου ο ίδιος και η ορχήστρα του βγαίνουν στη σκηνή μέσα από το πλήθος, αλλά και από τα εφέ φωτισμού, το video wall πίσω από την ορχήστρα πάνω στο οποίο προβάλλονται εντυπωσιακά πλάνα για κάθε μουσικό κομμάτι ξεχωριστά, αλλά και για τα πραγματικά περίτεχνα κοστούμια των συντελεστών επί σκηνής. Μια συναρπαστική μουσική γιορτή, που “ναι” αξίζει να πάρεις το αεροπλάνο για να τη δεις.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου