![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Δεν ξέρω πόσο λεπτοί είναι οι τοίχοι κάποιων ξενοδοχείων ή πόση σημασία δόθηκε στα πορτοπαράθυρα, αλλά εμείς ψες δεν κλείσαμε μάτι σε “καλό” τετράστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού. Με το συμπάθιο, έβηχε η κυρία όλο το βράδυ από το διπλανό δωμάτιο και λες και έβηχε στο δωμάτιό μας. Μιλούσαν για μπάλα οι άλλοι στο άλλο δωμάτιο και λες και ήμασταν μαζί τους. Όσο για τα καζανάκια των από πάνω, νομίζαμε ότι ήταν το δικό μας. Το είπαμε στη ρεσεψιόν και μας είπαν ότι το έχουν υπόψη το θέμα, αλλά θα δουν τι θα κάνουν του χρόνου. Τα €200 μας έφυγαν όμως και επιστρέψαμε και άυπνοι στη Λευκωσία.
Πείτε μας την άποψη σας comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου