Δεν ξέρω πόσο λεπτοί είναι οι τοίχοι κάποιων ξενοδοχείων ή πόση σημασία δόθηκε στα πορτοπαράθυρα, αλλά εμείς ψες δεν κλείσαμε μάτι…

Δεν ξέρω πόσο λεπτοί είναι οι τοίχοι κάποιων ξενοδοχείων ή πόση σημασία δόθηκε στα πορτοπαράθυρα, αλλά εμείς ψες δεν κλείσαμε μάτι σε “καλό” τετράστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού. Με το συμπάθιο, έβηχε η κυρία όλο το βράδυ από το διπλανό δωμάτιο και λες και έβηχε στο δωμάτιό μας. Μιλούσαν για μπάλα οι άλλοι στο άλλο δωμάτιο και λες και ήμασταν μαζί τους. Όσο για τα καζανάκια των από πάνω, νομίζαμε ότι ήταν το δικό μας. Το είπαμε στη ρεσεψιόν και μας είπαν ότι το έχουν υπόψη το θέμα, αλλά θα δουν τι θα κάνουν του χρόνου. Τα €200 μας έφυγαν όμως και επιστρέψαμε και άυπνοι στη Λευκωσία. 

Πείτε μας την άποψη σας comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λατρεμένη Nikkei κουζίνα στο βραβευμένο Nikkei του NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα…Κάθε χρόνο και πιο ψηλά (In Greek & English)

Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort.  Αν

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο