
Πήγαμε σε παραλιακό εστιατόριο της Λάρνακας για φαγητό και με το πού καθίσαμε μας δίνει στο χέρι μια ευγενική, αλλοδαπή κοπελιά, το μενού. Το ανοίγουμε και βλέπουμε ότι είναι μόνο στα αγγλικά. Μέτρια τα αγγλικά μας, αλλά όχι και τόσο καλά για να τα καταλαβαίνουμε όλα σε ένα μενού.
Φωνάζουμε την κοπελιά και της ζητάμε να μας φέρει το ελληνικό version και τη βλέπουμε να αλλάζει χρώμα. Ένα λεπτό μας λέει, μιλώντας μας κι αυτή αγγλικά και φεύγει, πηγαίνοντας πιο πέρα να μιλήσει με τον υπεύθυνο. Έρχεται και ο υπεύθυνος και μας ρωτά τι πρόβλημα έχουμε. Του λέμε κι αυτουνού τα ίδια και μας απαντά:
-Δυστυχώς δεν το έχουμε στα ελληνικά. Αν έχετε άγνωστες λέξεις ή κάτι, ρωτήστε με παρακαλώ ελεύθερα.
Η ερώτηση “τι ξεχωριστό θέλετε να γευτούμε απόψε” βρίσκει αβίαστα απάντηση, κάθε φορά που βρίσκομαι στην Αγία Νάπα, το αγαπημένο, και του κοινού, εστιατόριο Nikkei στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort. Αν
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία σαφής στροφή προς το OFYR Grill, ένα είδος ψησταριάς που έχει τραβήξει τα βλέμματα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψηστών παγκοσμίως. Αλλά
Η πλατφόρμα Numbeo, γνωστή για τις αναλυτικές αξιολογήσεις της σε θέματα ποιότητας ζωής και ασφάλειας, δημοσίευσε τη νέα της κατάταξη για το 2025: το Αμπού
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο