
Πήγαμε σε παραλιακό εστιατόριο της Λάρνακας για φαγητό και με το πού καθίσαμε μας δίνει στο χέρι μια ευγενική, αλλοδαπή κοπελιά, το μενού. Το ανοίγουμε και βλέπουμε ότι είναι μόνο στα αγγλικά. Μέτρια τα αγγλικά μας, αλλά όχι και τόσο καλά για να τα καταλαβαίνουμε όλα σε ένα μενού.
Φωνάζουμε την κοπελιά και της ζητάμε να μας φέρει το ελληνικό version και τη βλέπουμε να αλλάζει χρώμα. Ένα λεπτό μας λέει, μιλώντας μας κι αυτή αγγλικά και φεύγει, πηγαίνοντας πιο πέρα να μιλήσει με τον υπεύθυνο. Έρχεται και ο υπεύθυνος και μας ρωτά τι πρόβλημα έχουμε. Του λέμε κι αυτουνού τα ίδια και μας απαντά:
-Δυστυχώς δεν το έχουμε στα ελληνικά. Αν έχετε άγνωστες λέξεις ή κάτι, ρωτήστε με παρακαλώ ελεύθερα.
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι