Η σούπα είναι ένα πολύ ωραίο φαγητό, γεμάτο βιταμίνες, αν φτιαχτεί με ποικιλία λαχανικών, αλλά και πολύ εύγευστο. Είναι ένα πλήρες γεύμα, ιδίως αν έχει και τις πρωτεΐνες του και τώρα που είναι χειμώνας είναι προσωπικά για εμένα και τα παιδιά ένα από τα πιο ιδανικά γεύματα, κυρίως για βράδυ που επιζητάμε κάτι το ελαφρύ. Δυστυχώς στα πλείστα εστιατόρια που επισκεπτόμαστε, δεν υπάρχει ούτε καν ως επιλογή και όταν ρωτάμε τον σερβιτόρο αν υπάρχει διαθέσιμη κάποια σούπα ημέρας, μας λέει να περιμένουμε να ρωτήσει το σεφ. Γιατί βρε παιδιά δεν υπάρχουν σούπες; Απορία το έχω…
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα