![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η σούπα είναι ένα πολύ ωραίο φαγητό, γεμάτο βιταμίνες, αν φτιαχτεί με ποικιλία λαχανικών, αλλά και πολύ εύγευστο. Είναι ένα πλήρες γεύμα, ιδίως αν έχει και τις πρωτεΐνες του και τώρα που είναι χειμώνας είναι προσωπικά για εμένα και τα παιδιά ένα από τα πιο ιδανικά γεύματα, κυρίως για βράδυ που επιζητάμε κάτι το ελαφρύ. Δυστυχώς στα πλείστα εστιατόρια που επισκεπτόμαστε, δεν υπάρχει ούτε καν ως επιλογή και όταν ρωτάμε τον σερβιτόρο αν υπάρχει διαθέσιμη κάποια σούπα ημέρας, μας λέει να περιμένουμε να ρωτήσει το σεφ. Γιατί βρε παιδιά δεν υπάρχουν σούπες; Απορία το έχω…
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου