Είμαι ιδιοκτήτης χώρου εστίασης στο κέντρο της Λευκωσίας και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω πώς να χειριστώ ένα θέμα που συμβαίνει συχνά πυκνά με μια συγκεκριμένη, επαναλαμβανόμενη πελάτισσα, ευκατάστατη μάλιστα, εάν κρίνω από το όχημά της. Έπεσε 2 – 3 φορές στην αντίληψη των σερβιτόρων, ότι κατά την αποκόμιση του τραπεζιού της, έλειπε ένα κουταλάκι του εσπρέσο ή ένα μαχαίρι για steak και πρόσφατα το πιατάκι και το φλιτζάνι του καφέ. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω – δεν ήθελα να το πιστέψω ίσως για μια κυρία που κάποτε μου κάνει και λογαριασμούς άνω των €50 το άτομο – αλλά προχτές το πρωί βρήκα μια σημείωση στο γραφείο μου από το παιδί της βραδινής βάρδιας, που έλεγε ότι “κατά την αποκόμιση του τραπεζιού της κυρίας…, έλειπε το σετ αλατοπίπερου”. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά συνάμα αδυνατώ να βρω και μια λύση. Να της μιλήσω, να την καταγγείλω, να…
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να