
Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Πάφου και πραγματικά νιώθω άσχημα όταν παίρνω στους πελάτες το μηχανάκι για να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα τον λογαριασμό. Το μηχανάκι όταν κτυπήσω το ποσό, ουσιαστικά ρωτά τον πελάτη πόσο φιλοδώρημα (tips) θέλει να αφήσει. Το συζήτησα με το αφεντικό, του είπα πώς νιώθω κάπως άσχημα να λέω στον πελάτη αν θέλει να αφήσει tips και αυτός μου είπε ότι αφού όλοι το κάνουν, θα το κάνουμε κι εμείς. Όντως γίνεται παντού αυτό; Υπάρχει κι άλλος τρόπος, πιο διακριτικός για το φιλοδώρημα;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η σχετικά νέα σειρά της υπηρεσίας streaming της Apple, Apple TV+ προκάλεσε μια «διαδικτυακή φρενίτιδα» με τον δεύτερο της κύκλο να τελειώνει με το επεισόδιο
Μας το ‘χανε παινέψει φίλοι και γνωστοί. Μεζεκλήδες και νηστεύοντες που έχουν γευστικές απαιτήσεις, αποζητούν χωριάτικες γεύσεις, καλούδια του βουνού και του κάμπου, μαγειρεμένα και
Ως γνωστό, ο οδηγός Michelin εκτός από αστέρια στα καλύτερα, με διαφορά εστιατόρια μιας χώρας, δίνει πλέον και Κλειδιά Michelin στα καλύτερά της ξενοδοχεία. Με
Όταν ένα πιάτο, με την άφιξή του στο τραπέζι σου, σε ωθεί να σταματήσεις ότι κάνεις για να το αποτυπώσεις φωτογραφικά, τότε μιλάμε για δημιουργία.