
Είπαμε ότι είμαστε large εμείς οι Κύπριοι με το φαγητό μας, αλλά όταν αυτό ξεπερνά τα όρια, τότε ονομάζεται ΣΠΑΤΑΛΗ, διασπάθιση των πόρων της γης, ασέβεια προς όσους λιμοκτονούν και συγγνώμη που το λέω δημόσια, αδυναμία των διευθυνόντων να κοστολογήσουν. Σε μεζέ ταβέρνας στην Λάρνακα, μάς σέρβιραν πέραν των 25 πιάτων μεζέ. Ήμασταν 2 άτομα και μας έφεραν ένα μπολ με 30 και βάλε τσακιστές ελιές, πέραν των 150g ντιπ ταχίνι και τζατζίκι το καθένα, 6 με 7 διαφορετικές παρασκευές χοιρινού – το πιατάκι με χοιρινό σουβλάκι είχε 16 τεμάχια κρέας και άλλα τόσα το κοτόπουλο. Για να μην μακρυγορώ, φάγαμε το 1/3. Τα βάλαμε φυσικά σε δισκάκι και τα φέραμε σπίτι. Ακόμη τρώμε. Ας αλλάξουμε επιτέλους μυαλά σε αυτό τον τόπο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Αλλά πιο πολύ επικοινωνώ μαζί σας για να βοηθήσουμε όλοι να μη γίνεται σπατάλη. Ας το δουλέψουμε σας παρακαλώ πολύ.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την