
Είπαμε ότι είμαστε large εμείς οι Κύπριοι με το φαγητό μας, αλλά όταν αυτό ξεπερνά τα όρια, τότε ονομάζεται ΣΠΑΤΑΛΗ, διασπάθιση των πόρων της γης, ασέβεια προς όσους λιμοκτονούν και συγγνώμη που το λέω δημόσια, αδυναμία των διευθυνόντων να κοστολογήσουν. Σε μεζέ ταβέρνας στην Λάρνακα, μάς σέρβιραν πέραν των 25 πιάτων μεζέ. Ήμασταν 2 άτομα και μας έφεραν ένα μπολ με 30 και βάλε τσακιστές ελιές, πέραν των 150g ντιπ ταχίνι και τζατζίκι το καθένα, 6 με 7 διαφορετικές παρασκευές χοιρινού – το πιατάκι με χοιρινό σουβλάκι είχε 16 τεμάχια κρέας και άλλα τόσα το κοτόπουλο. Για να μην μακρυγορώ, φάγαμε το 1/3. Τα βάλαμε φυσικά σε δισκάκι και τα φέραμε σπίτι. Ακόμη τρώμε. Ας αλλάξουμε επιτέλους μυαλά σε αυτό τον τόπο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Αλλά πιο πολύ επικοινωνώ μαζί σας για να βοηθήσουμε όλοι να μη γίνεται σπατάλη. Ας το δουλέψουμε σας παρακαλώ πολύ.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι