Είπαμε ότι είμαστε large εμείς οι Κύπριοι με το φαγητό μας, αλλά όταν αυτό ξεπερνά τα όρια…

Είπαμε ότι είμαστε large εμείς οι Κύπριοι με το φαγητό μας, αλλά όταν αυτό ξεπερνά τα όρια, τότε ονομάζεται ΣΠΑΤΑΛΗ, διασπάθιση των πόρων της γης, ασέβεια προς όσους λιμοκτονούν και συγγνώμη που το λέω δημόσια, αδυναμία των διευθυνόντων να κοστολογήσουν. Σε μεζέ ταβέρνας στην Λάρνακα, μάς σέρβιραν πέραν των 25 πιάτων μεζέ. Ήμασταν 2 άτομα και μας έφεραν ένα μπολ με 30 και βάλε τσακιστές ελιές, πέραν των 150g ντιπ ταχίνι και τζατζίκι το καθένα, 6 με 7 διαφορετικές παρασκευές χοιρινού – το πιατάκι με χοιρινό σουβλάκι είχε 16 τεμάχια κρέας και άλλα τόσα το κοτόπουλο. Για να μην μακρυγορώ, φάγαμε το 1/3. Τα βάλαμε φυσικά σε δισκάκι και τα φέραμε σπίτι. Ακόμη τρώμε. Ας αλλάξουμε επιτέλους μυαλά σε αυτό τον τόπο. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Αλλά πιο πολύ επικοινωνώ μαζί σας για να βοηθήσουμε όλοι να μη γίνεται σπατάλη. Ας το δουλέψουμε σας παρακαλώ πολύ.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο

Μια νέα εποχή φιλοξενίας. Συνέντευξη με τον Νίκο Ματθαίου, συνιδιοκτήτη του ιστορικού New Helvetia Hotel, με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνισή του

Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την