![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Επικοινωνώ μαζί σας γιατί το Σάββατο που πέρασε, συνέβηκε ξανά το ίδιο θέμα με τις κρατήσεις. Έχω μια ταβέρνα 55 θέσεων. Είμαι συνήθως γεμάτος Παρασκευή και Σάββατο και τις περιμένω αυτές τις 2 μέρες πώς και πώς για να βγάλω τα σπασμένα με το ρεύμα, τους μισθούς, τα υλικά κτλ. Μου έκλεισε ένας κύριος ένα τραπέζι 16 άτομα για τα γενέθλιά του. Όλη τη βδομάδα λέγαμε στους πελάτες μας που τηλεφωνούσαν ότι είμαστε γεμάτοι, αφού ουσιαστικά μας έκλεισε το ¼ του μαγαζιού. Σάββατο πρωί παίρνουμε τηλέφωνο για επιβεβαίωση και μας λένε ότι είναι όλα οκ. Στις 20.15 του Σαββάτου κτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο κύριος που έκλεισε το τραπέζι, μου είπε πώς τον έπιασε ημικρανία και θα πρέπει να το ακυρώσουν. Εμένα ποιος με καλύπτει σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να είμαστε καλυμμένοι εμείς οι εστιάτορες; Αν ξαφνικά άλλαξε γνώμη και βρήκε κάπου άλλου ή κάνει διπλοκρατήσεις για να έχει σίγουρο τραπέζι το Σάββατο κάπου, εγώ πώς το ξέρω αυτό; Είμαι κι εγώ οικογενειάρχης και θέλω κι εγώ να ζήσω.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου