
Επικοινωνώ μαζί σας γιατί το Σάββατο που πέρασε, συνέβηκε ξανά το ίδιο θέμα με τις κρατήσεις. Έχω μια ταβέρνα 55 θέσεων. Είμαι συνήθως γεμάτος Παρασκευή και Σάββατο και τις περιμένω αυτές τις 2 μέρες πώς και πώς για να βγάλω τα σπασμένα με το ρεύμα, τους μισθούς, τα υλικά κτλ. Μου έκλεισε ένας κύριος ένα τραπέζι 16 άτομα για τα γενέθλιά του. Όλη τη βδομάδα λέγαμε στους πελάτες μας που τηλεφωνούσαν ότι είμαστε γεμάτοι, αφού ουσιαστικά μας έκλεισε το ¼ του μαγαζιού. Σάββατο πρωί παίρνουμε τηλέφωνο για επιβεβαίωση και μας λένε ότι είναι όλα οκ. Στις 20.15 του Σαββάτου κτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο κύριος που έκλεισε το τραπέζι, μου είπε πώς τον έπιασε ημικρανία και θα πρέπει να το ακυρώσουν. Εμένα ποιος με καλύπτει σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να είμαστε καλυμμένοι εμείς οι εστιάτορες; Αν ξαφνικά άλλαξε γνώμη και βρήκε κάπου άλλου ή κάνει διπλοκρατήσεις για να έχει σίγουρο τραπέζι το Σάββατο κάπου, εγώ πώς το ξέρω αυτό; Είμαι κι εγώ οικογενειάρχης και θέλω κι εγώ να ζήσω.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Στις επαγγελματικές κουζίνες, ο τίτλος Executive Chef ή Head Chef, κουβαλά κύρος, εμπειρία και ευθύνη. Είναι αυτός που κρατά το τιμόνι και τα ηνία ενός

Το 16ο Art Deal θα διεξαχθεί στην αίθουσα τέχνης Golden Gallery by Kapatays στο κέντρο της Λευκωσίας, Μνασιάδου 8, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου μέχρι την

Ένα έργο που μας θυμίζει ότι παιδικότητα δεν είναι πολυτέλεια. Είναι δικαίωμα. Σε έναν κόσμο που τρέχει πιο γρήγορα απ’ όσο μπορεί να ακολουθήσει ένα
