![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ετοίμασου κι έρχεται κι αυτό. Τα έβλεπες στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, στον Πόλεμο των Άστρων και στο Star Trek για 45 χρόνια, μα ποτέ δεν το ‘βαζες ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Η γαλλική εταιρία Zephalto ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει για το αντίτιμο των $127.000, ανά άτομο, την εμπειρία να ταξιδέψεις για 6 ώρες πάνω από τη γη, με τις 3 δε ώρες από αυτές, η κάψουλα Céleste με τα τρία πολυτελή δωμάτια καμπίνες, να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της πτήσης.
Ενώ εσύ θα απολαμβάνεις εξαιρετική θέα του πλανήτη και της άκρης του διαστήματος από ένα παράθυρο πλάτους 3 μέτρων, ένας σεφ, κάτοχος αστεριού Michelin, που το όνομά του δεν έχει ακομα ανακοινωθεί, θα σου μαγειρεύει το πιο “διαστημικό” γεύμα της ζωής σου.
Σημείωσε ότι ήδη η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τρεις δοκιμαστικές πτήσεις με πιλότους. Εμείς πάντως θα αναμένουμε στο ακουστικό και θα σας ενημερώσουμε και για τον περιβόητο σεφ, που του εύχομαι κάθε επιτυχία εκεί στα ψηλά.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου