Εσύ έκλεισες τραπέζι στο διάστημα με σεφ, που κατέχει αστέρι Michelin, να σου μαγειρεύει

Ετοίμασου κι έρχεται κι αυτό. Τα έβλεπες στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, στον Πόλεμο των Άστρων και στο Star Trek για 45 χρόνια, μα ποτέ δεν το ‘βαζες ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Η γαλλική εταιρία Zephalto ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσφέρει για το αντίτιμο των $127.000, ανά άτομο, την εμπειρία να ταξιδέψεις για 6 ώρες πάνω από τη γη, με τις 3 δε ώρες από αυτές, η κάψουλα Céleste με τα τρία πολυτελή δωμάτια καμπίνες, να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της πτήσης.

Ενώ εσύ θα απολαμβάνεις εξαιρετική θέα του πλανήτη και της άκρης του διαστήματος από ένα παράθυρο πλάτους 3 μέτρων, ένας σεφ, κάτοχος αστεριού Michelin, που το όνομά του δεν έχει ακομα ανακοινωθεί, θα σου μαγειρεύει το πιο “διαστημικό” γεύμα της ζωής σου.

Σημείωσε ότι ήδη η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει τρεις δοκιμαστικές πτήσεις με πιλότους. Εμείς πάντως θα αναμένουμε στο ακουστικό και θα σας ενημερώσουμε και για τον περιβόητο σεφ, που του εύχομαι κάθε επιτυχία εκεί στα ψηλά. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,