Ο γαλλικός οδηγός Michelin, μόλις ανακοίνωσε τα φετινά του βραβεία, με την Αθήνα να φωτίζεται με περισσότερα πλέον αστέρια. Ένα αστέρι πήραν για πρώτη φορά το Hervé των Hervé Pronzato και Γρηγόρη Κίκη, το Patio στο The Margi hotel με chef τον Παναγιώτη Γιακαλή και το εστιατόριο Tudor Hall στο πολυτελές ξενοδοχείο King George, με τους chef Αστέριο Κουστούδη και Νίκο Λιβαδειά να έχουν το γενικό πρόσταγμα στην κουζίνα.
ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ DELTA
Το Delta Restaurant στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τιμάται ξανά με δύο αστέρια, έχοντας στις κουζίνες του, τους chefs Γιώργο Παπαζαχαρία και τον Θάνο Φέσκου, οι οποίοι μιλούν στα πιάτα τους με δείχτες τη βιωσιμότητα και τις ζυμώσεις με υλικά που δύσκολα βρίσκεις αλλού.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ
Σφικτά κρατάνε το φωτεινό τους αστέρι και αυτή τη χρονιά, το Varoulko Seaside, το The Zillers, το Soil, η Σπονδή, το CTC, η Hytra, το Botrini’s και το Pelagos.
Για να δεις και τα 31 εστιατόρια που βρίσκονται στο Οδηγό Michelin στην Αθήνα, πάτησε ΕΔΩ
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα