Θα πας Πρωτάρα;  Σημείωσε Σουβλάκι του Σουκρή και δε θα χάσεις

(By food critic Nick Andrew)

Πήγαμε, το λατρέψαμε και ξαναπήγαμε. Θα το βρεις εύκολα, στην πιο κεντρική αρτηρία της περιοχής, τη Λεωφόρο Πρωτάρα ή σημείωσε το τηλέφωνό του για να φτάσουν κοντά σου, όπου βρίσκεσαι εσύ, τα σχαροψημένα και όχι μόνο, λαχταριστά του καλούδια, που αγαπάς εδώ και 11 χρόνια.

Λαδόκολλα μπροστά σου για να απολαύσεις απάνω της, απλά και λαϊκά, φρεσκοκομμένη ελληνική σαλάτα με φετούλα, πολίτικη σαλάτα, δροσερό τζατζίκι και ανάλαφρη τυροκαυτερή.

Άπαιχτο το χοιρινό και από κοτόπουλο σουβλάκι, θεϊκά τα πανσετάκια του, μα κορυφαία και πάλι βρήκαμε τα εξαρτησιογόνα σουτζουκάκια του και το σπιτικό του λουκάνικο που όμοιό του δε βρίσκεις πουθενά.

Μοιρασιάρικο το concept του, γι’ αυτό κάνε share μ’ όλους σου τους φίλους, τους μοναδικούς του κολοκυθοκεφτέδες και τις κριτσανιστές του τυροκροκέτες που μοσκοβολολούν κεφαλοτύρι.

Λεωφόρος Πρωταρά 66, Πρωταράς
23 833399

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,