![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Αγοράσαμε τις προάλλες, ανάμεσα σ’ άλλα μια “παραδοσιακή” κυπριακή ελιόπιττα από καφετερία, την πήραμε σπίτι και την αφήσαμε στο τραπέζι. Πήγε ο δεκάχρονός μου γιος αργότερα, έκοψε ένα κομμάτι και έσπασε το δόντι του με το κουκούτσι της ελιάς. Απλά διερωτούμαι – τώρα ως παθών – αν επιτρέπεται μέσα στα πλαίσια και τις προδιαγραφές της υγείας και της ασφάλειας, αν επιτρέπεται η παραγωγή προϊόντων, μέσα στα οποία να υπάρχει κάτι που δεν τρώγεται, που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, πνιγμό κτλ
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου