Είπα και εγώ μια φορά να παραγγείλω χωρίς να κοιτάξω τον κατάλογο και ένιωσα στο τέλος της μέρας κορόιδο. Είμαι ο ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας και στο ξενοδοχείο που κάνουμε τώρα διακοπές είπαμε να δοκιμάσουμε και το ψάρι τους. Μια μερίδα μπαρμπούνι €38, ένα καλαμάρι σχάρας – γύρω στα 250g – €35 και ένα ατομικό λαυράκι ιχθυοτροφείου, €34. Χρεώνω στο δικό μου εστιατόριο περίπου τα μισά και προσφέρω ακριβώς το ίδιο προϊόν. Αν οι τιμές συνεχίσουν έτσι, μας βλέπω να διώχνουμε τους τουρίστες μας σε άλλες γειτονικές χώρες τα επόμενα χρόνια.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η πλατεία Ζουχούρι στη Λάρνακα θα πλημμυρίσει για δεύτερη χρονιά με μουσικές μπάντες, τζαζ μουσική και φυσικά, από όλους τους λάτρεις της μουσικής. Σημείωσε στο
Χαράς ευαγγέλια για όλους τους πρωτευουσιάνους, λάτρεις των εκλεκτών steaks και όχι μόνο, εφόσον το αγαπημένο steak house της Λεμεσού, το The Porterhouse & Co,
Άγνωστοι οι λόγοι, λόγω της λιτής δημοσίευσης, που ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχωρεί και από τα τρία του εστιατόρια.
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη