Αγοράσαμε τις προάλλες, ανάμεσα σ’ άλλα μια “παραδοσιακή” κυπριακή ελιόπιττα από καφετερία, την πήραμε σπίτι και την αφήσαμε στο τραπέζι. Πήγε ο δεκάχρονός μου γιος αργότερα, έκοψε ένα κομμάτι και έσπασε το δόντι του με το κουκούτσι της ελιάς. Απλά διερωτούμαι – τώρα ως παθών – αν επιτρέπεται μέσα στα πλαίσια και τις προδιαγραφές της υγείας και της ασφάλειας, αν επιτρέπεται η παραγωγή προϊόντων, μέσα στα οποία να υπάρχει κάτι που δεν τρώγεται, που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, πνιγμό κτλ
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η ομάδα της Fine&Dine, παρακολούθησε την ταινία “The Substance” και καταγράφει αμερόληπτα τις εντυπώσεις της. Πρόκειται για μια τολμηρή και ιδιαίτερη ταινία, που δύσκολα συναντάται
Οι φθινοπωρινές συναυλίες του Δήμου Στροβόλου συνεχίζονται με τη συναυλία «Έξι & Πέντε: Αφιέρωμα στο Ελληνικό Θεατρικό Τραγούδι», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/11/24
Έτοιμη για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό οινοχόων, η βραβευμένη Iwona Hereda. Συνέντευξη στην Fine&Dine. (Interview in Greek & English) Η βραβευμένη οινοχόος Iwona Hereda, αναχωρεί σε
Η 13η Γιορτή του παλουζέ, στην πευκόφυτη, ορεινή κοινότητα Σπηλιών, βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Υπαίτιος για την θεσμοθετημένη γιορτή του μοσχομυριστού παλουζέ, ο Σύνδεσμος