Δυστυχώς δεν βγήκαμε αλώβητοι από τον διαγωνισμό Surviror της οδού Λήδρας…

Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, που στο κέντρο του κέντρου της ( Βλέπε οδός Λήδρας και Ονασαγόρου) υπάρχει κίνδυνος, με το που πέσουν δυο ψιλόβροχα, να βυθιστείς μέσα σε λιμνάζοντα νερά, να σκουντουφλήσεις πάνω στα εκατοντάδες, ξεχαρβαλωμένα τουβλάκια του πεζόδρομου ή να γίνεις μουσκίδι αφού όποια πέτρα – πλάκα κι αν πατήσεις, αναβλύζουν πάνω σου βρόμικα νερά που μαζεύονται κάτω από τις πλάκες. 

Ντροπή και ξανά ντροπή που ψες έπρεπε να διασχίσουμε, με στόχο να καταλήξουμε η παρέα όλη, σε εστιατορικό κατάλυμα της “Βενετίας” της οδού Λήδρας, μην ξέροντας πού να πατήσουμε και πού όχι για να μην βυθιστούν τα παπούτσια μας μέσα στις λίμνες – παγίδες του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας. 
 
Δυστυχώς δεν βγήκαμε αλώβητοι από τον διαγωνισμό Surviror της οδού Λήδρας. Καταλήξαμε όλοι με μουσκεμένα παπούτσια, κάλτσες και παντελόνια στο εστιατόριο, ενώνοντας το παράπονό μας με μια οικογένεια Αθηναίων και Πατρινών τουριστών, που προσπαθούσαν κι αυτοί να στεγνώσουν κάλτσες και παπούτσια δίπλα από την ξυλόσομπα. 
 
Δυστυχώς, τα εν λόγω γεγονότα, λαμβάνουν χώρο στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Κύπρου, είναι αληθινά γεγονότα, επαναλαμβανόμενα και ντροπιάζουν τον κάθε ένα από εμάς που αγαπάμε την χώρα μας, την πόλη μας, την ιστορία μας. 
 
Υ.Γ
 
Για να μη σκοτωθεί κανείς, παρακαλώ τον Δήμο όπως τοποθετήσει πινακίδες “ΚΙΝΔΥΝΟΥ” στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και Λαϊκής Γειτονιάς (σε τρεις τέσσερις γλώσσες παρακαλώ) για να είναι ενήμεροι, ντόπιοι, τουρίστες και επισκέπτες στο νησί μας ότι εισέρχονται πεζοί σε δρόμο “επί ιδίω κινδύνω”.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο