![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Είμαι ιδιοκτήτης χώρου εστίασης στο κέντρο της Λευκωσίας και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω πώς να χειριστώ ένα θέμα που συμβαίνει συχνά πυκνά με μια συγκεκριμένη, επαναλαμβανόμενη πελάτισσα, ευκατάστατη μάλιστα, εάν κρίνω από το όχημά της. Έπεσε 2 – 3 φορές στην αντίληψη των σερβιτόρων, ότι κατά την αποκόμιση του τραπεζιού της, έλειπε ένα κουταλάκι του εσπρέσο ή ένα μαχαίρι για steak και πρόσφατα το πιατάκι και το φλιτζάνι του καφέ. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω – δεν ήθελα να το πιστέψω ίσως για μια κυρία που κάποτε μου κάνει και λογαριασμούς άνω των €50 το άτομο – αλλά προχτές το πρωί βρήκα μια σημείωση στο γραφείο μου από το παιδί της βραδινής βάρδιας, που έλεγε ότι “κατά την αποκόμιση του τραπεζιού της κυρίας…, έλειπε το σετ αλατοπίπερου”. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα πολύ, αλλά συνάμα αδυνατώ να βρω και μια λύση. Να της μιλήσω, να την καταγγείλω, να…
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου