![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
“Κάτι θα σας φτιάξει κι εσάς, μην ανησυχείτε. Δε θα σας αφήσει έτσι ο σεφ”. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από την υπεύθυνη ή διευθύντρια του εστιατορίου που έκλεισε η παρέα μου οχτάρι τραπέζι για την Παραμονή Χριστουγέννων, όταν ζητήσαμε να μας στείλει το μενού για τους vegetarian και τους vegan, εφόσον οι 3 από τους 8 μας, έχουμε αυτές τις διατροφικές προτιμήσεις. Στο μενού 6 πιάτων της βραδιάς που κυκλοφόρησε το εστιατόριο στα social media, υπήρχε η σημείωση ότι διατίθενται και επιλογές για vegan και vegetarian, αλλά 3 μέρες πριν μάς απαντούν ότι δεν υπάρχει για εμάς κάτι το προσχεδιασμένο, όπως για τους υπόλοιπους, αλλά να πάμε και ο σεφ που είναι “πιτς φυτίλι”, σύμφωνα με την υπεύθυνη, κάτι θα κατεβάσει ο νους του να μας φτιάξει αξίας €75 το άτομο, όπως τους υπόλοιπους. Άρχισα να σκέφτομαι πραγματικά ότι εμείς οι vegetarians, είμαστε παιδιά άλλου θεού.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου