![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που εργοδοτώ παιδιά με φιλότιμο, ήθος και συναδελφικότητα. Εντάξει, δεν είναι ορθό να το γενικεύω, αλλά η μεγάλη πλειονότητα του εστιατορίου μου αποτελείται από παιδιά που έμαθαν να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Έτυχε την προηγούμενη βδομάδα, λόγω ιατρικών περιστατικών να λείπουν για 5-7 μέρες 2 από τους σερβιτόρους μου. Χωρίς να πω εγώ τίποτα, χωρίς να ζητήσω το παραμικρό, ήρθαν και μου έφεραν το πρόγραμμα με τις βάρδιες, βάζοντας δυο από αυτούς τον εαυτό τους στο πρόγραμμα και τις επτά μέρες. Πραγματικά υποκλίνομαι, σε αυτούς που τους ανέθρεψαν ή τους ενέπνευσαν. Και αυτό, για να μη λέμε όλοι, ότι χάθηκε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη στις μέρες μας.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου