![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η περιγραφή των καθηκόντων μου από τον διευθυντή του Λεμεσιανού εστιατορίου που προσελήφθηκα πρόσφατα ως hostess, ήταν σαφέστατη. “Απαντώ στα τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες, στέκομαι στην είσοδο με τα tablet κρατήσεων για να υποδέχομαι τον κόσμο που είτε έχει, είτε δεν έχει κράτηση και τέλος, τον οδηγώ στο τραπέζι του.
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου