Σάββατο βράδυ μας κάνουν κράτηση σε ένα κατάμεστο εστιατόριο για 6 άτομα στις 21.30 και έρχονται τελικά 9 άτομα…

Δεν ξέρω αν μόνο στο εστιατόριο μου συμβαίνει αυτό ή αν συμβαίνει και σε άλλους, για αυτό οφείλω να το αναφέρω. Σάββατο βράδυ μας κάνουν κράτηση σε ένα κατάμεστο εστιατόριο για 6 άτομα στις 21.30 και έρχονται τελικά 9 άτομα.

Τους δείχνω τον χώρο του τραπεζιού τους, αντιλαμβάνονται ότι δεν χωρεί ούτε 7ο άτομο, τους δείχνω το γεμάτο εστιατόριο και τους λέω ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να καθίσουν κανένα 45λεπτο στο μπαρ μέχρι να φύγει το δεκάρι που ήρθε νωρίς, να τους κεράσω κανένα ποτό και κανένα τσίμπημα και να τους μετακινήσω άμεσα μόλις φύγουν.

Η απάντηση του “αρχηγού” τους ήταν “Θα φύγουμε φίλε γιατί η παρέα πεινά πολύ”. Μου χάρισαν ένα χαμόγελο, μου είπαν θα τα ξαναπούμε κι έφυγαν.  Εμένα, την οικογένειά μου και τα παιδιά που πληρώνω στο σέρβις και στην κουζίνα, δε με σκέφτηκαν. Δικό τους λάθος, την πλήρωσα εγώ. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Έμαθα ακόμη ένα μάθημα στη ζωή μου. Ότι τελικά, δεν υπάρχει κοινή λογική.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από