#11 Έχω κληρονομήσει μια ταβέρνα στην ορεινή Κύπρο που σερβίρει  μπουφέ τα σαββατοκύριακα και έχω μείνει άφωνος…

Έχω κληρονομήσει μια ταβέρνα στην ορεινή Κύπρο που σερβίρει  μπουφέ τα σαββατοκύριακα και έχω μείνει άφωνος. Οι πελάτες βάζουν τόσο πολύ φαγητό μέσα στα πιάτα τους, μια και δυο και τρεις φορές ο καθένας, που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να το φάει άνθρωπος. Ένας στους τρεις, μου ζητά στο τέλος συσκευασία να το πάρει σπίτι τάχα για να το φάει το σκυλί του ή το γατί του γιατί είναι κρίμα να ‘’το πετάξετε στον κάλαθο’’, μου λένε. Πώς  αντιμετωπίζω αυτό το φαινόμενο;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts