![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μας έκανε παράπονο πελάτης γιατί βάλαμε στην ελληνική σαλάτα και στα μαγειρευτά μας €1 απάνω στην τιμή και πραγματικά διερωτώμαι. Ο πελάτης μας αυτός, ψωνίζει καμιά φορά από υπεραγορά ή ζει σε άλλο πλανήτη; Αγοράζουμε το ελαιόλαδο 3 και 4 φορές πιο ακριβά, τα λαχανικά στα ύψη, το κρέας και το ψάρι έχουν γίνει απλησίαστα και για να κρατήσουμε το προσωπικό μας, τους δώσαμε πενθήμερη εργασία και αύξηση στο μισθό. Να τα κλείσουμε καλύτερα να μην παραπονιέται κάνεις. Να μαγειρεύουν όλοι σπίτια τους να δουν την γλύκα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου