Μας έκανε παράπονο πελάτης γιατί βάλαμε στην ελληνική σαλάτα και στα μαγειρευτά μας €1 απάνω στην τιμή και πραγματικά διερωτώμαι. Ο πελάτης μας αυτός, ψωνίζει καμιά φορά από υπεραγορά ή ζει σε άλλο πλανήτη; Αγοράζουμε το ελαιόλαδο 3 και 4 φορές πιο ακριβά, τα λαχανικά στα ύψη, το κρέας και το ψάρι έχουν γίνει απλησίαστα και για να κρατήσουμε το προσωπικό μας, τους δώσαμε πενθήμερη εργασία και αύξηση στο μισθό. Να τα κλείσουμε καλύτερα να μην παραπονιέται κάνεις. Να μαγειρεύουν όλοι σπίτια τους να δουν την γλύκα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Ο πολυβραβευμένος, κάτοχος ενός αστεριού Michelin, chef Λευτέρης Λαζάρου, κατεβαίνει στο νησί μας τον Νοέμβριο, για να ανέβει στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό οινοποιείο
Η ομάδα του Τρεις & ο Κούκος, “πέταξε” προσφάτως σ’ άλλα λημέρια. Βολεύτηκε όμορφα στις άνετες εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Εστίας (έναντι Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία)
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που