![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μας πήραν τηλέφωνο από εστιατόριο της Λεμεσού που δειπνήσαμε οικογενειακώς το προηγούμενο βράδυ και μας ζήτησαν συγγνώμη. Ο ίδιος ο διευθυντής μάς πήρε και απολογήθηκε ξανά – το ίδιο έκανε φυσικά και ο σερβιτόρος μας όταν φεύγαμε – για τη μεγάλη καθυστέρηση άφιξης των κυρίως πιάτων μας, λόγω προβλήματος με το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών. Το εκτιμήσαμε πολύ με τον σύζυγό μου αυτό που έγινε. Αυτό που δεν περιμέναμε να γίνει, ήταν η επιστροφή ολόκληρου του ποσού του τελικού λογαριασμού. Μπράβο σας παιδιά. Υποκλίνομαι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είστε επαγγελματίες και για αυτό είστε γεμάτοι από κόσμο κάθε μέρα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου