
Με το ελαιόλαδο, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε και πολύ καλά. Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου και έχω πάει με τη σύζυγό μου τον τελευταίο καιρό σε δυο τρία εστιατόρια και ταβέρνες, διαπιστώνοντας χρήση, κακής, έως πολύ κακής ποιότητας ελαιόλαδου. Πώς είναι δυνατόν σε μια σαλάτα με ολόφρεσκα λαχανικά και φέτα να καταδέχεσαι ως επαγγελματίας εστιάτορας, να βάζεις ένα ταγγισμένο λάδι – δεν ξέρω κι εγώ πόσων χρονών είναι – και να καταστρέφεις το σύνολο. Το ίδιο συνέβηκε και με το λάδι που μπήκε στο ταρτάρ από λαυράκι και στη σος ντομάτας που την έκανε θεόπικρη. Συνάδελφοι, αγοράστε καλό ελαιόλαδο, ανεβάστε 50 σεντ την τιμή του πιάτου και μη χαλάτε τη δουλειά που κάνατε τόσα χρόνια, για να γλιτώσετε πενταροδεκάρες.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι’ αυτό σημείωσέ το κι εσύ όπου θες. Δοκιμάσαμε ψες, μετά από συστάσεις πολύ ψαγμένων φίλων του παραδοσιακού, κυπριακού κλέφτικου,
Χταποδάκι στιφάδο να φτιάξεις κι εσύ σήμερα, γιατί σου ‘χουμε μια συνταγή δοκιμασμένη, μα πάνω απ’ όλα γευστική, που θα γλύφεις και τα δάκτυλά σου.
Η βραδιά στο Locatelli τα είχε όλα. Και το όλα και λίγο μου ακούγεται. Πρώτα απ’ όλα να ξεκινήσω από τις εικόνες, τα οπτικά ερεθίσματα
Τα εγκαίνια θα τελέσει η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 στις 7:30 μ.μ.. Με παρουσία σε μουσεία