Με το ελαιόλαδο, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε και πολύ καλά. Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου και έχω…

Με το ελαιόλαδο, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε και πολύ καλά. Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου και έχω πάει με τη σύζυγό μου τον τελευταίο καιρό σε δυο τρία εστιατόρια και ταβέρνες, διαπιστώνοντας χρήση, κακής, έως πολύ κακής ποιότητας ελαιόλαδου. Πώς είναι δυνατόν σε μια σαλάτα με ολόφρεσκα λαχανικά και φέτα να καταδέχεσαι ως επαγγελματίας εστιάτορας, να βάζεις ένα ταγγισμένο λάδι – δεν ξέρω κι εγώ πόσων χρονών είναι – και να καταστρέφεις το σύνολο. Το ίδιο συνέβηκε και με το λάδι που μπήκε στο ταρτάρ από λαυράκι και στη σος ντομάτας που την έκανε θεόπικρη. Συνάδελφοι, αγοράστε καλό ελαιόλαδο, ανεβάστε 50 σεντ την τιμή του πιάτου και μη χαλάτε τη δουλειά που κάνατε τόσα χρόνια, για να γλιτώσετε πενταροδεκάρες.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

50 χρόνια Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ: Στιγμές συγκίνησης σε μια μοναδική εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού και των ιδρυτών της εταιρείας

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Φούρνοι Ζορπάς πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη εκδήλωση προς τιμήν του προσωπικού τους, σηματοδοτώντας την

Η Golden Gallery by Kapatays στη Λεμεσό, έχει την τιμή να φιλοξενεί την ατομική έκθεση του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα εικαστικού Κωστή Γεωργίου, με τίτλο “H₂O”.

Τα εγκαίνια θα τελέσει η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου, την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 στις 7:30 μ.μ.. Με παρουσία σε μουσεία