Μουσικό ταξίδι με πνευστά και κρουστά

Συνεχίζουν αυτή την εβδομάδα οι Νύχτες Καλοκαιριού 2023 με μουσικό ταξίδι με πνευστά και κρουστά από τη συμφωνική μπάντα Δήμου Στροβόλου – Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας, κάτω από τη γέφυρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: www.nicosia.org.cy

Περιδιάβαση στον κόσμο της μουσικής με επιλεγμένο ρεπερτόριο από το χώρο της ελληνικής και κυπριακής παραδοσιακής μουσικής, καθώς και της κινηματογραφικής, τζαζ και λάτιν μουσικής. Το πρόγραμμα έχει στόχο, πέρα από την διασκέδαση και ψυχαγωγία του κοινού, να το φέρει σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μπάντας και ειδικότερα των πνευστών και κρουστών οργάνων και να καταδείξει τη σημαντικότητα της έμπρακτης μουσικής δραστηριότητας συμμετοχής ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο.

Ιδιαίτερο γνώρισμα της μπάντας είναι η συμμετοχή μελών από 12 μέχρι 55+ χρονών που προέρχονται από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία (μουσικοί, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες, γιατροί, μηχανολόγοι, τεχνικοί υπολογιστών κα). Περαιτέρω, στόχος επίσης είναι και η προβολή της σύγχρονης δημιουργίας Κύπριων και Ελλήνων συνθετών όπως ο Μιχάλης Ανδρονίκου, Σπύρος Μαυρόπουλος, και Σάββας Γκριτζέλης. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που