Πόσο εκτιμώ, αυτούς που εκτιμούν και αγαπούν τον τόπο τους. Κι αυτό το λέω με αφορμή τη διανυκτέρευσή μας σε ξενοδοχείο του Πρωτάρα, που από τη στιγμή που μπαίνεις, μέχρι και τη στιγμή που φεύγεις, είτε είσαι ντόπιος, είτε επισκέπτης στο νησί, νιώθεις την Κύπρο στο πετσί σου.
Υποδοχή με ένα σφηνάκι Κουμανδαρία ή με ένα ποτήρι, δροσερής σπιτικής λεμονάδας και πιατάκι με σουτζούκο, παστελάκι και κιοφτέρι, στο τραπεζάκι του δωματίου σου, ως δώρο μαζί με μια φιάλη από Ξυνιστέρι, Μαραθεύτικο ή Κουμανδαρία.
Στο πρόγευμα, ειδικό τμήμα με κυπριακά προϊόντα και δίπλα από το καθένα μια σύντομη περιγραφή, για να γνωρίζει κι ο καθείς που το τρώει, για το τι τρώει, πώς φτιάχνεται και την ιστορία του.
Μπράβο σας αγαπητοί ξενοδόχοι και διευθύνοντες, που θυμίζετε σε αυτούς που έρχονται στον τόπο μας, ότι έχουν επισκεφθεί την πλούσια σε παράδοση, ήθη και έθιμα, αλλά και πλούσια γαστρονομία, Κύπρο μας.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Εκεί, στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης της Λευκωσίας κι εκεί που ο παλμός των γραφικών γειτονιών αντηχεί πίσω, εκατοντάδες χρόνια πριν, θα βρεις και
Ο πολυβραβευμένος, κάτοχος ενός αστεριού Michelin, chef Λευτέρης Λαζάρου, κατεβαίνει στο νησί μας τον Νοέμβριο, για να ανέβει στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό οινοποιείο
Η ομάδα του Τρεις & ο Κούκος, “πέταξε” προσφάτως σ’ άλλα λημέρια. Βολεύτηκε όμορφα στις άνετες εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Εστίας (έναντι Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία)
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που