Ο αγαπημένος μας και βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε εχθές για τον πρώην πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα ένα γεύμα που χώρεσε μέσα όλη την Ελλάδα.
Το γαστρονομικό event έλαβε χώρα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσα στα πλαίσια της επίσκεψης του Ομπάμα στην Ελλάδα για το Obama Foundation Leaders. Το γεύμα αστραπή διήρκησε μόλις τριάντα λεπτά που ήταν όμως αρκετά για να κατενθουσιάσουν τον πρώην πλανητάρχη συγχαίροντας έτσι εγκάρδια τον Λευτέρη Λαζάρου.
Ο Λευτέρης και η ομάδα του ετοίμασαν για τους εκλεκτούς καλεσμένους ένα αριστοτεχνικό ριζότο με κρόκο Κοζάνης, γαρίδες, σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες. Οι εποχιακές φράουλες αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το επιδόρπιο πιάτο που έφερε την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους pastry chefs του εστιατορίου Βαρούλκο.
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα