
Βραβευμένη ταβερνούλα στο Παραλίμνι που αγαπάμε πολύ, όπως την αγαπάνε κι οι χιλιάδες πιστοί της θαμώνες, που δεν την αποχωρίζονται με τίποτα. Τώρα θα μου πεις, γιατί τόση αγάπη; Έχω να σου πω πρώτα απ΄ όλα ότι κι εσύ θα πας για τους παραδοσιακούς, μα συνάμα ψαγμένους και εντυπωσιακούς σε παρουσίαση, μεζέδες της, με πολλά από τα προϊόντα να είναι αυστηρά, τοπικά.

Θα πας γιατί εκεί μπορείς να φτιάξεις, αν το θες, το δικό σου μενού, επιλέγοντας τα πιάτα της παρέας, αλλά και της αρεσκείας σου, ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες του καθενός. Μέγα λόγος για να κλείσεις τραπέζι και το φρέσκο τους ψαράκι, που παραλαμβάνουν κάθε πρωί από τους ψαράδες της περιοχής, το οποίο θα στο ψήσουν όπως εσύ επιθυμείς, στο τηγάνι, στη σχάρα ή στον ατμό.

Αναμφίβολα θα ξαναπάς, γιατί ο Ανδρέας Καμασιάς και το έτερόν του ήμισυ, Ντανιέλα, θα σου ψήσουν τα καλύτερα φιλέτα και εξειδικευμένες βοδινές κοπές στη σχάρα, συνοδευμένα με ταιριαστές σάλτσες και φρεσκότατα, μα πρωτίστως καλοφτιαγμένα συνοδευτικά. Φυσικά και θα πας, γιατί στην πανέμορφή του αυλή, οι ευγενέστατοί του άνθρωποι και τα παιδιά της οικογένειας των ιδιοκτητών, θα σε κάνουν να νιώσεις, μαζί με την παρέα σου, σαν στο σπίτι σου.
Δαιδάλου 23, Παραλίμνι, 5281
23 825144

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David

Στον Ουρανό ανεβαίνεις, όχι για έναν λόγο, μα για πολλούς. Πρώτα απ’ όλα γιατί η θέα από τον 5ο όροφο του πεντάστερου ξενοδοχειακού καταλύματος της
