
Καντονέζικη κουζίνα, με βούλα και υπογραφή. Μα την ίδια στιγμή, δημιουργική, με φινέτσα, με όλα τα πιάτα φτιαγμένα με την αφρόκρεμα των πρώτων υλών. Τραπεζάκι στα εξωτικά του κιόσκια, ένα ποτηράκι Sauvignon blanc ή ένας αφρώδης καμπανίτης και εκκινάς με Hong Kong style, ρολό από κόκκινο ρύζι, σοτέ τεμαχισμένες γαρίδες, μανιτάρια σιτάκε και κανταΐφι.
Must επιλογή και οι αλατοπιπεράτες, κριτσανιστές γαρίδες, με τραγανή πιπεριά, φιστίκι και φυσικά τα dumplings με φρέσκα χτένια, που νομίζω ότι έχω πάθει με αυτά εθισμό. Το ίδιο φυσικά έχω πάθει και με τη άξια ειδικής βράβευσης Peking Duck.
Ένα κλασικό πιάτο, που είναι πλέον συνώνυμο του εστιατορίου, στο οποίο θα απολαύσεις άφθονα ρολάκια με ζεστές πιτούλες, γεμιστά με λατρεμένη signature duck sauce, άριστα ψημένη και μοσχομυριστή πάπια με κριτσανιστή πετσούλα και τα λαχανικά της αρεσκείας σου.
Το jasmine rice, απαραίτητο για να συνοδεύσει το νεοαφιχθέν wagyu beef με Hong Kong style, μπρεζέ βοδινό jus και τις γιγαντιαίες, όνομα και πράμα, γαρίδες με signature barbeque sauce και νότες από φιστίκι και λεμονόχορτο. Επίλογος με ανάλαφρη πανακότα με καρύδα και πέρλες ταπιόκας, που στο εγγυώμαι θα μπει αμέσως στη λίστα με τα πιο favorite σου επιδόρπια.
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο
Κάποια μέρα ήθελε να ανοίξει το δικό του μαγαζί. Ένα μαγαζί, με φιλοσοφία ψησταριάς, αλλά και a la minute μαγείρεμα πληθώρας πιάτων της κυπριακής, μεσογειακής
Σαφώς και δε μιλάμε για ένα τυχαίο μαγαζί. Το απέδειξε από τις πρώτες κιόλας μέρες, ανοίγοντας πριν λίγους, μόνο, μήνες τις βαριές του πόρτες για
Η διάσημη σοκολάτα του Ντουμπάι που έγινε παγκόσμιο trend στα social media, αποκτά πλέον τη δική της εκδοχή από τη γνωστή ελβετική σοκολατοποιία Lindt. Η
Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά στην Κύπρο η εφαρμογή ενός νέου συστήματος που συνδέει τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών της με τις ψηφιακές πλατφόρμες υγείας