Η μεγάλη βεληνεκούς έρευνα που διεξήγαγε η παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία Pour Moi, επικεντρώθηκε στα παραλιακά εστιατόρια. Συνέλεξε μέσα από το διαδίχτυο τα δεδομένα των #hashtags για να ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο συγκλονιστικά παραθαλάσσια εστιατόρια, στα οποία οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους, έχοντας στο τσεπάκι τους και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.
Την πρώτη θέση κατέλαβε το Nobu Malibu στην Καλιφόρνια, ενώ τη δεύτερη θέση, το εμβληματικό Lycabettus στη Σαντορίνη. Ένα άλλο ελληνικό εστιατόριο, το Alemagu της Μυκόνου, κατέλαβε την εξίσου τιμητική, 14η θέση.
Ο πολυβραβευμένος, κάτοχος ενός αστεριού Michelin, chef Λευτέρης Λαζάρου, κατεβαίνει στο νησί μας τον Νοέμβριο, για να ανέβει στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό οινοποιείο
Η ομάδα του Τρεις & ο Κούκος, “πέταξε” προσφάτως σ’ άλλα λημέρια. Βολεύτηκε όμορφα στις άνετες εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Εστίας (έναντι Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία)
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που