![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η μεγάλη βεληνεκούς έρευνα που διεξήγαγε η παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία Pour Moi, επικεντρώθηκε στα παραλιακά εστιατόρια. Συνέλεξε μέσα από το διαδίχτυο τα δεδομένα των #hashtags για να ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο συγκλονιστικά παραθαλάσσια εστιατόρια, στα οποία οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους, έχοντας στο τσεπάκι τους και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.
Την πρώτη θέση κατέλαβε το Nobu Malibu στην Καλιφόρνια, ενώ τη δεύτερη θέση, το εμβληματικό Lycabettus στη Σαντορίνη. Ένα άλλο ελληνικό εστιατόριο, το Alemagu της Μυκόνου, κατέλαβε την εξίσου τιμητική, 14η θέση.
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου