Πόσο τελικά ισχύει αγαπητοί συνάδελφοι οινοχόοι αυτό που μας έχουν μάθει, διδάξει και εντρυφήσει οι μέντορές μας, για το ότι “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”. Κι αν αυτό που σου λέει ο θαμώνας, είναι ενάντια στον επαγγελματισμό σου και χαλά την εικόνα σου μέσα στο εστιατόριο; Ψυχρολουσίες πολλές στη δεκαπενταετή μου καριέρα, αλλά η προψεσινή, θα μείνει ανεξίτηλη.
Πελάτης ζήτησε γαλλικό ερυθρό κρασί, το οποίο σερβίρω γύρω στους 14 βαθμούς κελσίου. Ζούμε και σε μια χώρα ζεστή και ακόμη και τα κόκκινα, πρέπει να τα δροσίζουμε για να τα κάνουμε ελκυστικά.
Ο πολυβραβευμένος, κάτοχος ενός αστεριού Michelin, chef Λευτέρης Λαζάρου, κατεβαίνει στο νησί μας τον Νοέμβριο, για να ανέβει στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό οινοποιείο
Η ομάδα του Τρεις & ο Κούκος, “πέταξε” προσφάτως σ’ άλλα λημέρια. Βολεύτηκε όμορφα στις άνετες εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Εστίας (έναντι Αρχηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία)
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που