Ρωμαίος και Ιουλιέτα  του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Ριάλτο

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ρισκάρουν τα πάντα για να είναι μαζί. Αψηφώντας την πολύχρονη βεντέτα των οικογενειών τους, επιδιώκουν ένα μέλλον ευτυχίας και πάθους, παρά το βίαιο σκηνικό που επικρατεί γύρω τους.

Σε αυτή τη νέα, τολμηρή παραγωγή, όπου αναβιώνουν τα εκπληκτικά παρασκήνια του National Theatre, πόθος, όνειρο και πεπρωμένο συγκρούονται ανεπανόρθωτα, δίνοντας μία εξ ολοκλήρου νέα ερμηνεία στη ρομαντική τραγωδία του Σαίξπηρ.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Ιουλιέτας και του Ρωμαίου ερμηνεύουν οι Jessie Buckley (Wild Rose, Judy) και Josh O’Connor (The Crown, God’s Own Country), ενώ το κορυφαίο καστ συμπληρώνουν οι Tamsin Greig, Fisayo Akinade, Adrian Lester, Lucian Msamati, Deborah Findlay.

Σκηνοθεσία: Simon Godwin.

Με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Θέατρο Ριάλτο

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου

19.00

Αγόρασε εισιτήρια ΕΔΩ

Πληροφορίες από ιστοσελίδα Θεάτρου Ριάλτο

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,