
Η λίστα του, πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη για εσένα, εμένα κι όλους σου τους φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν δημιουργικά, μοιρασιάρικα πιάτα, παρέα με φανταστικά cocktails, by the glass κρασί και όχι μόνο.
Ο άνετος καναπές μας με ολάκερη τη θάλασσα ενώπιόν μας στην περιοχή Πιαλέ Πασά, ένα σκηνικό που θα θες κι εσύ να φωτογραφίσεις, πίνοντας γουλιά γουλιά σαν και του λόγου μας, το signature, νοτισμένο με μαστίχα, Brockman’s Gin και μανταρίνι, Seanatra cocktail.
Σπιτική φοκάτσια, αρωματικό λάδι και λατρεμένος λευκός ταραμάς, με case study, υφή, λάδι μαϊντανού, χαβιάρι σολομού και παξιμάδι, οι πρώτες γεύσεις του βραβευμένου σεφ Σταύρη Γεωργίου.
Η δροσιά των ζαρζαβατικών και των καρδιών μαρουλιού, έγινε ένα με τα πινόλια, τις λιαστές ντομάτες, την παρμεζάνα και την κρέμα αβοκάντο, στην ομώνυμη Avocado salad, ιδίως όταν την παντρέψαμε με τη σπιτική λεπτή πίτα pinsa, που έχουμε πάθει με αυτή, εξάρτηση μεγάλη.
Η μουσική, ανεβαστική, με ορθότατα ντεσιμπέλ, το σέρβις φιλικό και πρόσχαρο, μ’ όλη την ομάδα του διευθυντή Παντελή να δίνει το χαμόγελό της στα τραπέζια που απολάμβαναν όλοι τους νόστιμα ορεκτικά και κυρίως πιάτα.
Το σιγοψημένο καρέ αρνιού στο τραπέζι μας, κομπλιμενταρισμένο με πουρέ αγκινάρας, αέρινο μους φέτας και σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, προετοίμασε και την άφιξη για το λαυράκι φρικασέ με μύδια, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα εσπεριδοειδών.
Το cheesecake φράουλας, έφτασε τέλος για να γλυκάνει πιότερο την όλη εμπειρία, δροσισμένο με παγωτό cheesecake και γκανάζ λευκής σοκολάτας.
Πιαλέ Πασά 16, Λάρνακα
24322593
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την