Τα 4 + 1 πιάτα του SeaNatra που έχουμε λατρέψει

Η λίστα του, πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη για εσένα, εμένα κι όλους σου τους φίλους που θέλουν να δοκιμάσουν δημιουργικά, μοιρασιάρικα πιάτα, παρέα με φανταστικά cocktails, by the glass κρασί και όχι μόνο.

Ο άνετος καναπές μας με ολάκερη τη θάλασσα ενώπιόν μας στην περιοχή Πιαλέ Πασά, ένα σκηνικό που θα θες κι εσύ να φωτογραφίσεις, πίνοντας γουλιά γουλιά σαν και του λόγου μας, το signature, νοτισμένο με μαστίχα, Brockman’s Gin και μανταρίνι, Seanatra cocktail.

Σπιτική φοκάτσια, αρωματικό λάδι και λατρεμένος λευκός ταραμάς,  με case study, υφή, λάδι μαϊντανού, χαβιάρι σολομού και παξιμάδι, οι πρώτες γεύσεις του βραβευμένου σεφ Σταύρη Γεωργίου.

Η δροσιά των ζαρζαβατικών και των καρδιών μαρουλιού, έγινε ένα με τα πινόλια, τις λιαστές ντομάτες, την παρμεζάνα και την κρέμα αβοκάντο, στην ομώνυμη Avocado salad, ιδίως όταν την παντρέψαμε με τη σπιτική λεπτή πίτα pinsa, που έχουμε πάθει με αυτή, εξάρτηση μεγάλη.

Η μουσική, ανεβαστική, με ορθότατα ντεσιμπέλ, το σέρβις φιλικό και πρόσχαρο, μ’ όλη την ομάδα του διευθυντή Παντελή να δίνει το χαμόγελό της στα τραπέζια που απολάμβαναν όλοι τους νόστιμα ορεκτικά και κυρίως πιάτα.

Το σιγοψημένο καρέ αρνιού στο τραπέζι μας, κομπλιμενταρισμένο με πουρέ αγκινάρας, αέρινο μους φέτας και σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, προετοίμασε και την άφιξη για το λαυράκι φρικασέ με μύδια, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα εσπεριδοειδών.

Το cheesecake φράουλας, έφτασε τέλος για να γλυκάνει πιότερο την όλη εμπειρία, δροσισμένο με παγωτό cheesecake και γκανάζ λευκής σοκολάτας.

Πιαλέ Πασά 16, Λάρνακα
24322593

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο