Τα 4+1 πιάτα που λατρέψαμε στον Τταππή

Άμα δεν ξέρεις τον Τταππή, τη βραβευμένη ταβέρνα στο Παραλίμνι, τι να σου πω; Αν την ξέρεις, τότε σε ενημερώνω ότι τα μεζεδάκια της είναι όλα ένα κι ένα, μα εμείς ξετρελαθήκαμε με τα γεμάτα γλύκα, κολοκούθκια με αυγά που τηγανίστηκαν σωστά, χωρίς να έχουν περιττό λάδι. 
 
Μπράβο στους ψήστες για τα χοιρινά τους σουβλάκια από καλό κρέας, που ξεροψήθηκαν εξωτερικά, μα κράτησαν τα υγρά τους και άλλα τόσα μπράβο για τις μυρωδάτες τους σιεφταλιές που έχουμε πάθει με αυτές εξάρτηση.
 
Το τηγανιτό κουνέλι της μάνας μου, μου θύμισε το  άριστα ψημένο και μοσχομυριστό κουνέλι στο τηγάνι του Τταππή, μα όλα τα λεφτά, ήταν το κλέφτικό του, που έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Καλοψημένο, γευστικό και χωρίς περιττά αρώματα και μπαχάρια, που θα μας αποπροσανατόλιζαν γευστικά, εφόσον μιλάμε για μια παραδοσιακή συνταγή. 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,