Στις 10 Ιουλίου, θα ανοίξουν επίσημα οι πολυαναμενόμενες για το ευρύ κοινό, εγκαταστάσεις του πρώτου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πολυθεματικού πάρκου και η αγωνία των γαστρονόμων κορυφώνεται. Ο διακεκριμένος executive chef Olivier Belliard, ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως την πρωτοκαθεδρία του σε πεντάστερα ξενοδοχεία και βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, υπόσχεται όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, να καταστήσει το City of Dreams Mediterranean, ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό του νησιού.
Με μια μπριγάδα πέραν των 200 ατόμων, βάζει αυτή τη στιγμή που μιλούμε τις τελευταίες πινελιές σε κάθε ένα από τα 8 εστιατόρια, bar και cafe του resort, που το καθένα τους υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές γαστριμαργικές και όχι μόνο, εμπειρίες για όλα τα γευστικά παλέτα
Aura
Εστιατόριο διεθνούς κουζίνας με stations για live cooking
Olea
Εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με έμφαση στα άριστης ποιότητας τοπικά και διεθνή υλικά
Amber Dragon
Πανασιατικό εστιατόριο που τιμά ιδιαίτερα την κουζίνα της Κίνας και της Ιαπωνίας
Anais
Γαστρονομικό εστιατόριο ευρωπαϊκής κουζίνας, με δημιουργικά πιάτα και σπάνια εκλεκτά κρασιά
Center Stage
Ένας non stop χώρος εντός των εγκαταστάσεων του καζίνο για πολυσυλλεκτικό φαγητό, κοκτέιλ και live shows
The Lounge
Ο απόλυτος χώρος για τους γλυκοαλχημιστές, τους φίλους των finger food, του καφέ και της ιεροτελεστίας του απογευματινού τσαγιού
Aqua Bar
Σπιτικές πίτσες, fish and chips, δροσερές σαλάτες, κοκτέιλς και artisan beers, by the pool.
Veranda Café
Βεράντα με αφ’ υψηλού θέα του υδάτινου κόσμου του resort και ποιοτικούς καφέδες, ιταλικά gelato, smoothies και φρέσκους χυμούς
By food critic Nick Andrew
Ο Ζήνων γεννήθηκε κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Το πρώτο παιδί μιας σχετικά κανονικής οικογένειας – όπως οι περισσότερες. Γλυκιά, αθώα παιδική ηλικία,
Χειμώνας, Χριστούγεννα, φίλοι και συγγενείς στο σπίτι και κάνουμε αρχή με μια σουπίτσα για να ζεσταθεί ακόμη περισσότερο η γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών. Ο βραβευμένος
Το Σατιρικό θέατρο παρουσιάζει τις τελευταίες παραστάσεις του συνταρακτικού έργου «O Φάρος» του πολυβραβευμένου Ιρλανδού συγγραφέα Conor McPherson, σε μετάφραση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη – Αθανασίας Σμαραγδή
Δεν είμαι ειδική σε θέματα εστιατορίων αλλά πιστεύω έχω common sense. Σε ταβέρνα της Λάρνακας που είχε πέραν των 200 καθήμενων πελατών την Κυριακή το
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και του κάλλιστου, το πιο κάλλιστο. Το γνωστό, ελαφρώς παραποιημένο σοφό αποφθέγμα, κατά τα φαινόμενα, αποτελεί και το