![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Στις 10 Ιουλίου, θα ανοίξουν επίσημα οι πολυαναμενόμενες για το ευρύ κοινό, εγκαταστάσεις του πρώτου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, πολυθεματικού πάρκου και η αγωνία των γαστρονόμων κορυφώνεται. Ο διακεκριμένος executive chef Olivier Belliard, ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως την πρωτοκαθεδρία του σε πεντάστερα ξενοδοχεία και βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, υπόσχεται όπως έχει ο ίδιος δηλώσει, να καταστήσει το City of Dreams Mediterranean, ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό του νησιού.
Με μια μπριγάδα πέραν των 200 ατόμων, βάζει αυτή τη στιγμή που μιλούμε τις τελευταίες πινελιές σε κάθε ένα από τα 8 εστιατόρια, bar και cafe του resort, που το καθένα τους υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές γαστριμαργικές και όχι μόνο, εμπειρίες για όλα τα γευστικά παλέτα
Aura
Εστιατόριο διεθνούς κουζίνας με stations για live cooking
Olea
Εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με έμφαση στα άριστης ποιότητας τοπικά και διεθνή υλικά
Amber Dragon
Πανασιατικό εστιατόριο που τιμά ιδιαίτερα την κουζίνα της Κίνας και της Ιαπωνίας
Anais
Γαστρονομικό εστιατόριο ευρωπαϊκής κουζίνας, με δημιουργικά πιάτα και σπάνια εκλεκτά κρασιά
Center Stage
Ένας non stop χώρος εντός των εγκαταστάσεων του καζίνο για πολυσυλλεκτικό φαγητό, κοκτέιλ και live shows
The Lounge
Ο απόλυτος χώρος για τους γλυκοαλχημιστές, τους φίλους των finger food, του καφέ και της ιεροτελεστίας του απογευματινού τσαγιού
Aqua Bar
Σπιτικές πίτσες, fish and chips, δροσερές σαλάτες, κοκτέιλς και artisan beers, by the pool.
Veranda Café
Βεράντα με αφ’ υψηλού θέα του υδάτινου κόσμου του resort και ποιοτικούς καφέδες, ιταλικά gelato, smoothies και φρέσκους χυμούς
By food critic Nick Andrew
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου