Η διοίκηση των παγκόσμια αναγνωρισμένων ελβετικών σχολών Swiss Education Group (SEG) δηλώνει για ακόμη μια χρονιά περήφανη καθώς και οι τέσσερις διακεκριμένες της σχολές, έχουν ανέβει στην κατάταξη σύμφωνα με την κατάταξη του 2024 της QS World University για τo Hospitality and Leisure Management.
Μια κατάταξη που εδραιώνει ακόμη περισσότερο τις θέσεις τους μέσα στις επτά κορυφαίες παγκοσμίως – με δύο σχολεία να καταλαμβάνουν θέσεις, στις τρεις κορυφαίες. Η νέα κατάταξη και των τεσσάρων σχολών, υπογραμμίζει την ακλόνητη αφοσίωσή και την παροχή ασυναγώνιστης εκπαιδευτικής εμπειρίας.
H φετινή κατάταξη 2024
Swiss Hotel Management School: 2η θέση
César Ritz Colleges Switzerland: 3η θέση
HIM: 6η θέση
Culinary Arts Academy Switzerland: 7η θέση
Η εντυπωσιακή άνοδος των Κολεγίων César Ritz από την 6η στην 3η θέση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αυτή η άνοδος οφείλεται στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει προς την επίτευξη της Ελβετικής Ομοσπονδιακής Πιστοποίησης, ένα ορόσημο που επετεύχθη τον Οκτώβριο του 2023.
Τέτοια επιτεύγματα δεν βελτιώνουν μόνο το κύρος των Κολεγίων César Ritz, αλλά επιβεβαιώνουν επίσης την ποιότητα και την αξία της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Η Tanja Florenthal, Εκτελεστική Διευθύντρια Ποιοτικής Εξασφάλισης για τον SEG, υπογραμμίζει τη σημασία της ανόδου στις κατατάξεις την ίδια χρονιά που απονεμήθηκε η Ελβετική Ομοσπονδιακή Πιστοποίηση: “Είναι μια τεράστια τιμή να κατατάσσεσαι ως η 3η καλύτερη Σχολή φιλοξενίας στον κόσμο.
Η Ελβετική Ομοσπονδιακή Πιστοποίηση που λάβαμε στο Cesar Ritz και αυτή η κατάταξη αποτελούν μαρτυρία της ποιοτικής εκπαίδευσης, της φοιτητικής ζωής και της φροντίδας που παρέχει το σχολείο.”
Το HIM και η Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) συνεχίζουν επίσης να λάμπουν στην παγκόσμια σκηνή, εξασφαλίζοντας τις 6η και 7η θέση, αντίστοιχα, καθένα κινούμενο ένα βήμα πάνω στην κατάταξη.
Για το HIM, αυτή η άνοδος στην κατάταξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιβεβαιώνει τη σχετικά πρόσφατη απόφασή του για έμφαση στο μοντέλο επιχείρησης που εστιάζει στον πελάτη και λιγότερο στην παραδοσιακή εκπαίδευση στον τομέα της φιλοξενίας.
Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η CAAS παραμένει το μοναδικό σχολείο μαγειρικής που αναγνωρίζεται σε αυτές τις κατατάξεις, τονίζοντας τη μοναδική της θέση και τη συμβολή της σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση μαγειρικής όπου οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερα από το μαγείρεμα, αλλά και μαθαίνουν για την επιχειρηματική πλευρά της φιλοξενίας.
Για πληροφορίες ή εγγραφή στις σχολές, ενημερωθείτε από τον εκπρόσωπο των σχολών Swiss Education Group (SEG) στην Κύπρο, Ευγένιο Σάββα
INFO
Ευγένιος Σάββα
Tel: 99336158
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα