Το musical “Matilda” ανεβαίνει στη σκηνή του Παττίχειου Θεάτρου Λεμεσού

Η εφηβική ομάδα STAGE LIGHT και η URBAN PRODUCTION Co. διοργανώνουν το musical “ΜΑΤΙΛΝΤΑ” στις 17 Ιανουαρίου στις 19:00 το απόγευμα στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού. Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο ίδρυμα «Φύλακας άγγελος».

Συντελεστές:

Τον συντονισμό αναλαμβάνει η ηθοποιός Νάταλη Αμμάν, την σκηνοθεσία ο Αντώνης Καλογήρου, τις χορογραφίες η Ευρυδίκη Γρηγορίου και η Σόφη Γεωργίου, την μουσική διδασκαλία η Βασιλική Κωνσταντή και την οργάνωση την παραγωγής η Ελένη Ζαντή.

Περίληψη παράστασης:

Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ “ΜΑΤΙΛΝΤΑ”. Η Ματίλντα έχει την ατυχία να μεγαλώνει σε μια οικογένεια που οι γονείς της είναι απατεώνες και θεωρούν τη μόρφωση μειονέκτημα.

Και ενώ η ζωή της μοιάζει μαρτύριο ανακαλύπτει ότι έχει τηλεπαθητικές ικανότητες.

Η πανέξυπνη Ματίλντα θα αποφασίσει να μορφωθεί μόνη της και θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει την απαίσια διευθύντρια του σχολείου που την στέλνουν. Ευτυχώς μία από τις καθηγήτριες, η οποία έζησε και η ίδια άσχημα παιδικά χρόνια γίνεται καλή της φίλη και οι δυσκολίες μέχρι να απαλλαγεί από τους γονείς της μοιάζουν πιο υποφερτές.

Πού: Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός

Πότε: 17 Ιανουαρίου, 17.00

Για αγορά εισιτηρίων, πατήστε ΕΔΩ

Πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Παττίχειου Θεάτρου

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,