Όταν σε ρωτά ο πελάτης “γιατί το Dragon roll sushi σας είναι €17 και του ανταγωνιστή 100 μέτρα παρακάτω €12”, τότε τι του απαντάς;…

Όταν σε ρωτά ο πελάτης, μεταξύ σοβαρού και αστείου, μπροστά σε όλο το τραπέζι των 10 ατόμων, “γιατί το Dragon roll sushi σας είναι €17 και του ανταγωνιστή 100 μέτρα παρακάτω €12”, τότε τι του απαντάς; Εγώ απάντησα ότι σέβομαι τον κάθε συνάδελφο εστιάτορα και τις επιλογές πρώτων υλών που κάνει. Σέβομαι και αποδέχομαι το concept του και την τιμολογιακή του προσέγγιση. Εμείς, του είπα, χρησιμοποιούμε φρέσκα κυπριακή γαρίδα, χέλι ανώτατης ποιότητας που αγοράζουμε €60 το κιλό, το wasabi paste μας το φτιάχνουμε μόνοι μας…Η απάντηση που πήρα ήταν “μα ποιος καταλάβει από ποιότητα;” Απάντησα και πάλι με σεβασμό. ” Εσύ, οι φίλοι σου και όλοι αυτοί που βλέπεις γύρω σου τώρα. Από ότι θυμάμαι ήσασταν και την προηγούμενη βδομάδα εδώ, άρα η ποιότητα που προσφέρουμε, σας ικανοποιεί”. Η συζήτηση τελείωσε εδώ. Κεράσαμε όλη την παρέα από ένα επιδόρπιο οίνο που ευφραίνει καρδιά και όχι μόνο και έφυγαν όλοι με χαμόγελο. 

Υ.Γ
Φεύγοντας έκλεισαν τραπέζι και για το Σάββατο.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Pelagos. Έρωτας από την πρώτη μπουκιά (Anassa Hotel)

Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο