
Όταν σε ρωτά ο πελάτης, μεταξύ σοβαρού και αστείου, μπροστά σε όλο το τραπέζι των 10 ατόμων, “γιατί το Dragon roll sushi σας είναι €17 και του ανταγωνιστή 100 μέτρα παρακάτω €12”, τότε τι του απαντάς; Εγώ απάντησα ότι σέβομαι τον κάθε συνάδελφο εστιάτορα και τις επιλογές πρώτων υλών που κάνει. Σέβομαι και αποδέχομαι το concept του και την τιμολογιακή του προσέγγιση. Εμείς, του είπα, χρησιμοποιούμε φρέσκα κυπριακή γαρίδα, χέλι ανώτατης ποιότητας που αγοράζουμε €60 το κιλό, το wasabi paste μας το φτιάχνουμε μόνοι μας…Η απάντηση που πήρα ήταν “μα ποιος καταλάβει από ποιότητα;” Απάντησα και πάλι με σεβασμό. ” Εσύ, οι φίλοι σου και όλοι αυτοί που βλέπεις γύρω σου τώρα. Από ότι θυμάμαι ήσασταν και την προηγούμενη βδομάδα εδώ, άρα η ποιότητα που προσφέρουμε, σας ικανοποιεί”. Η συζήτηση τελείωσε εδώ. Κεράσαμε όλη την παρέα από ένα επιδόρπιο οίνο που ευφραίνει καρδιά και όχι μόνο και έφυγαν όλοι με χαμόγελο.
Υ.Γ
Φεύγοντας έκλεισαν τραπέζι και για το Σάββατο.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι