Άμα πληρώνεις €200 και €250 το βράδυ για διαμονή σε ξενοδοχείο, υπολογίζεις ότι ο καφές στο πρόγευμα, θα είναι τουλάχιστον πάνω του μετρίου…

Άμα πληρώνεις €200 και €250 το βράδυ για διαμονή σε ξενοδοχείο, υπολογίζεις ότι ο καφές στο πρόγευμα, θα είναι τουλάχιστον πάνω του μετρίου. Παραγγείλαμε εσπρέσο και ήρθε χωρίς αφρό, άρωμα μηδέν και γεύση μου θυμίζει απορρυπαντικό. Το φρέντο εσπρέσο και το καπουτσίνο, νερωτά, ο Αμερικάνο, χειρότερος από αυτό του αεροπλάνου και ο κυπριακός, ήρθε παραβρασμένος. 

 Τι να πω; Από τέτοιους δείχτες καταλαβαίνεις την πραγματική ποιότητα ενός πεντάστερου. Και επειδή το θέμα το κατέχω, κι εγώ και ο σύζυγός μου, σας ενημερώνω ότι με κάποια σεντ παραπάνω αγαπητοί υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, παίρνετε ένα καλό καφέ για τους πελάτες σας, που μέσα σε 4 μέρες σας αφήνουν €1200, όπως εμάς. Αυτά τα τσιγκουνιλίκια θα σας κοστίσουν πελατεία.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού