
Άμα πληρώνεις €200 και €250 το βράδυ για διαμονή σε ξενοδοχείο, υπολογίζεις ότι ο καφές στο πρόγευμα, θα είναι τουλάχιστον πάνω του μετρίου. Παραγγείλαμε εσπρέσο και ήρθε χωρίς αφρό, άρωμα μηδέν και γεύση μου θυμίζει απορρυπαντικό. Το φρέντο εσπρέσο και το καπουτσίνο, νερωτά, ο Αμερικάνο, χειρότερος από αυτό του αεροπλάνου και ο κυπριακός, ήρθε παραβρασμένος.




Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
