Άμα πληρώνεις €200 και €250 το βράδυ για διαμονή σε ξενοδοχείο, υπολογίζεις ότι ο καφές στο πρόγευμα, θα είναι τουλάχιστον πάνω του μετρίου…

Άμα πληρώνεις €200 και €250 το βράδυ για διαμονή σε ξενοδοχείο, υπολογίζεις ότι ο καφές στο πρόγευμα, θα είναι τουλάχιστον πάνω του μετρίου. Παραγγείλαμε εσπρέσο και ήρθε χωρίς αφρό, άρωμα μηδέν και γεύση μου θυμίζει απορρυπαντικό. Το φρέντο εσπρέσο και το καπουτσίνο, νερωτά, ο Αμερικάνο, χειρότερος από αυτό του αεροπλάνου και ο κυπριακός, ήρθε παραβρασμένος. 

 Τι να πω; Από τέτοιους δείχτες καταλαβαίνεις την πραγματική ποιότητα ενός πεντάστερου. Και επειδή το θέμα το κατέχω, κι εγώ και ο σύζυγός μου, σας ενημερώνω ότι με κάποια σεντ παραπάνω αγαπητοί υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, παίρνετε ένα καλό καφέ για τους πελάτες σας, που μέσα σε 4 μέρες σας αφήνουν €1200, όπως εμάς. Αυτά τα τσιγκουνιλίκια θα σας κοστίσουν πελατεία.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή