
Ένα τεράστιο μπράβο στους διευθύνοντες των εστιατορίων, στους σεφ, στους σερβιτόρους και στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία, που αυτές τις άγιες μέρες υπερβάλλουν εαυτό, για να προσφέρουν σε όλους εμάς όμορφες στιγμές στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία που πηγαίνουμε όλοι μας για να επισκεφθούμε. Έχω σύζυγο σεφ και παιδί που δουλεύει στο σέρβις και γνωρίζω από πρώτο χέρι τι πάει να πει ατελείωτα ωράρια, ορθοστασία, διοργάνωση πάρτι και φασαριόζικα δείπνα. Ας πούμε πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά, παρά μόνο παράπονα, εξωφρενικές απαιτήσεις, όπως την κυρία που έστειλε πίσω 4 φορές το καπουτσίνο της, επειδή το αφρόγαλά της δεν ήταν ακριβώς όπως τις άλλες φορές. Ας πούμε και στο σεφ του εστιατορίου έστω κι ένα μπράβο, αντί να απαιτήσω Σάββατο στις 21.30, να κατέβει ο ίδιος στη σάλα για να του παραπονεθώ έντονα μπροστά στα 18 άτομα του τραπεζιού του, για το ότι τα 2 rib eye είχαν πολύ λίπος. Ας βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας αυτές τις κουραστικές, μέρες της Χριστουγεννιάτικης περιόδου γιατί μην ξεχνάτε ότι αυτά τα άτομα που εξυπηρετούν εσάς και τις οικογένειές σας, δεν θα γιορτάσουν, κάποιοι, έστω και μια μέρα μαζί με εμάς τις οικογένειές τους. Σας θερμοπαρακαλώ!
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Είμαι σχεδόν τρεις δεκαετίες σουβλιτζής στη Λευκωσία. Αυτό ήθελα να κάνω με τη γυναίκα μου και το αγαπούμε πολύ. Είναι η ίδια μας η ζωή.
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,