
Στο αγαπημένο όλων, Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons διεξάγεται για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη Εβδομάδα Παγωτού (16 έως τις 25 Ιουνίου). Ο Executive Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του, είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσουν κι εσένα, αλλά και όλη σου την παρέα, με τις ευφάνταστες δημιουργίες τους, προσφέροντας για όλους μας ένα εκπληκτικό μενού γεμάτο παγωτά με μοναδικές και εκλεπτυσμένες γεύσεις, χρώματα και μοναδικά άρωματα sorbet.

Λεμόνι, κόκκινα φρούτα, μανταρίνι, καρπούζι, ροδάκινο, ακόμα και ροδοπέταλα, μαύρη σοκολάτα με νότες πορτοκαλιού, αναπάντεχες γεύσεις aperol, limoncello, coconut coffee, banoffee και dragon summer είναι όλες οι γεύσεις που θα προσφέρονται την Εβδομάδα του Παγωτού.


Ταυτόχρονα εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ξεχωριστή τελετουργία δημιουργίας του δικού σας παγωτού στην ψυχόμενη πλάκα, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας γεύση, τα συστατικά και το γαρνίρισμα που προτιμάτε.

Οι λάτρεις των διαχρονικών κοκτέιλ Margarita σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τις παγωμένες signature εκδοχές που θα βρίσκονται στις επιλογές του μενού της Εβδομάδας Παγωτού. Η ασύγκριτη Exotic Passion, η αναζωογονητική Pink Grapefruit, η μαγευτική Dragon Fruit και η εκλεπτυσμένη Pomegranate αναμφίβολα θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας!

Info: Ice Cream Week – 16 – 25 Ιουνίου | 16:00-19:00 | Colors Café
Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, Four Seasons Hotel | Τηλ. 25858000





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
