Από αύριο Τετάρτη, το νέο ΑEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Από την Τετάρτη 19 Ιουνίου η Aegean σας περιμένει στο ολοκαίνουργιό της lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, υψηλής αισθητικής, 345 τετραγωνικών μέτρων είναι έτοιμος να σας προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία πριν την πτήση σας.

Πλήρως εναρμονισμένος με την αισθητική της AEGEAN στη neo εποχή, το lounge  είναι εμπνευσμένο από τη λιτή αρχιτεκτονική της Ελλάδας, συνδυάζοντας στον σχεδιασμό του την τεχνολογία αιχμής του αεροπλάνου έχοντας ταυτόχρονα ενσωματώσει τη νέα εταιρική ταυτότητα.

Οι καμπύλες μορφές με στρογγυλεμένες ακμές σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο, το μωσαϊκό, το γυαλί και το ξύλο δημιουργούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο χώρο που εστιάζει αποκλειστικά στην άνεσή σας. Το νέο lounge βρίσκεται σε νέο σημείο στο επίπεδο των αναχωρήσεων, προσφέροντας άμεση θέα στους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης του αεροδρομίου.

Κατά την παραμονή σας στο χώρο μπορείτε να χαλαρώσετε ή να εργαστείτε και να απολαύσετε τον καφέ, το κρασί, τις τοπικές λιχουδιές και τα εδέσματα που αλλάζουν ανάλογα με τις ώρες της ημέρας.

Πληροφορίες από το newsletter της Aegean

 

 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts