
Λατρεμένη πάπια confit θα μάθεις να φτιάχνεις με τη συνταγή που σου παρουσιάζουμε σήμερα. Πίσω από αυτή, ο Χρίστος Χειμωνίδης, του βραβευμένου εστιατορίου Salt & Fire, ο οποίος σε προκαλεί να ακολουθήσεις τα βήματα ένα προς ένα, για να απολαύσεις κι εσύ μαζί με την παρέα σου στο σπίτι, το πιάτο που έχει πραγματικά αγαπηθεί τόσο από τους θαμώνες του εστιατορίου. Καλή σου επιτυχία.

ΥΛΙΚΑ
Μπουτάκια πάπιας 2000 γρ / 5 τεμάχια περίπου
Κύμινο 15 γρ
Κόλιανδρος (σπόροι) 15 γρ
Μάραθος (σπόροι) 6 γρ
Αλάτι 40 γρ
Πιπέρι 5 γρ
Θυμάρι 1/2 ματσάκι
Δεντρολίβανο 1/2 ματσάκι
Λίπος πάπιας 1000 γρ
Δαφνόφυλλα 3
Σπόροι Πιπεριών 10-20 τεμάχια
ΟΔΗΓΙΕΣ





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
