
Λατρεμένη πάπια confit θα μάθεις να φτιάχνεις με τη συνταγή που σου παρουσιάζουμε σήμερα. Πίσω από αυτή, ο Χρίστος Χειμωνίδης, του βραβευμένου εστιατορίου Salt & Fire, ο οποίος σε προκαλεί να ακολουθήσεις τα βήματα ένα προς ένα, για να απολαύσεις κι εσύ μαζί με την παρέα σου στο σπίτι, το πιάτο που έχει πραγματικά αγαπηθεί τόσο από τους θαμώνες του εστιατορίου. Καλή σου επιτυχία.
ΥΛΙΚΑ
Μπουτάκια πάπιας 2000 γρ / 5 τεμάχια περίπου
Κύμινο 15 γρ
Κόλιανδρος (σπόροι) 15 γρ
Μάραθος (σπόροι) 6 γρ
Αλάτι 40 γρ
Πιπέρι 5 γρ
Θυμάρι 1/2 ματσάκι
Δεντρολίβανο 1/2 ματσάκι
Λίπος πάπιας 1000 γρ
Δαφνόφυλλα 3
Σπόροι Πιπεριών 10-20 τεμάχια
ΟΔΗΓΙΕΣ
Οι Τετάρτες στο συγκλονιστικό boutique ξενοδοχείο Amyth of Nicosia είναι αλλιώς. Βασικός λόγος, οι οινογαστρονομικές συνάξεις που έχουν πλέον θεσμοθετηθεί στο εξίσου απαστράπτον εστιατόριο Amyth
Είμαι σχεδόν τρεις δεκαετίες σουβλιτζής στη Λευκωσία. Αυτό ήθελα να κάνω με τη γυναίκα μου και το αγαπούμε πολύ. Είναι η ίδια μας η ζωή.
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,