
Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι υποχρεωτική η καταγραφή των αλλεργιογόνων ουσιών στους καταλόγους φαγητών των εστιατορίων. Και έτσι πρέπει να είναι. Είμαι παθών με κρυμμένο υλικό σε σάλτσα ντομάτας που ο σεφ είχε βάλει και ζωμό μανιταριών. Ο σερβιτόρος όταν τον ρώτησα μου είπε ότι “φυσικά και δεν υπάρχει μανιτάρι” γιατί φυσικά ούτε αυτός ενημερώθηκε από κάποιο. Μήπως πρέπει να το πάρουμε πολύ πιο σοβαρά το θέμα, κάνοντας συχνά ελέγχους από τις κρατικές υπηρεσίες;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της