#38 Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι υποχρεωτική η καταγραφή των αλλεργιογόνων ουσιών στους καταλόγους φαγητών των εστιατορίων. Και έτσι πρέπει να είναι…

Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι υποχρεωτική η καταγραφή των αλλεργιογόνων ουσιών στους καταλόγους φαγητών των εστιατορίων. Και έτσι πρέπει να είναι. Είμαι παθών με κρυμμένο υλικό σε σάλτσα ντομάτας που ο σεφ είχε βάλει και ζωμό μανιταριών. Ο σερβιτόρος όταν τον ρώτησα μου είπε ότι “φυσικά και δεν υπάρχει μανιτάρι” γιατί φυσικά ούτε αυτός ενημερώθηκε από κάποιο. Μήπως πρέπει να το πάρουμε πολύ πιο σοβαρά το θέμα, κάνοντας συχνά ελέγχους από τις κρατικές υπηρεσίες;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο