
Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι υποχρεωτική η καταγραφή των αλλεργιογόνων ουσιών στους καταλόγους φαγητών των εστιατορίων. Και έτσι πρέπει να είναι. Είμαι παθών με κρυμμένο υλικό σε σάλτσα ντομάτας που ο σεφ είχε βάλει και ζωμό μανιταριών. Ο σερβιτόρος όταν τον ρώτησα μου είπε ότι “φυσικά και δεν υπάρχει μανιτάρι” γιατί φυσικά ούτε αυτός ενημερώθηκε από κάποιο. Μήπως πρέπει να το πάρουμε πολύ πιο σοβαρά το θέμα, κάνοντας συχνά ελέγχους από τις κρατικές υπηρεσίες;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
