Είδαμε το “Challengers”, μια ταινία που σας συστήνουμε να δείτε οπωσδήποτε

Είδαμε με την ομάδα της Fine&Dine την ταινία “Challengers”, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino και σου μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Γνωστός για τις πολύ επιτυχημένες και ιδιαίτερες του ταινίες “Call me by you name” και “Bones and All” ο Luca Guadagnino έχει καταφέρει ξανά να σκηνοθετήσει μια εξαίρετη ταινία που δεν μοιάζει με μια τυπική ταινία του σινεμά.

Στο Challengers τους κύριους ρόλους υποδύονται οι Zendaya, Mike Faist και Josh O’Connor με την Zendaya κατά την άποψη μας να κλέβει την παράσταση ως η χαρισματική τενίστρια Tashi Duncan. Η πλοκή αφορά την ταλαντούχα τενίστρια Tashi (Zendaya) και την πολύπλοκη ερωτική, πλατωνική και εξουσιαστική σχέση που δημιουργεί όταν γνωρίζει δυο κολλητούς φίλους τενίστες. Οι πλοκή είναι χωρισμένη σε 3 διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ζωής των χαρακτήρων και υποδεικνύει το πως αλλάζουν οι δυναμικές ισχύος μεταξύ τους.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σενάριο με πολύπλοκους χαρακτήρες και θέματα που αφορούν αγάπη, εμμονή, φιλία και τοξικότητα, που εμάς μας άφησε καθηλωμένους στην οθόνη μέχρι και την τελευταία σκηνή. Το techno soundtrack ήταν μια πολύ ενδιαφέρον προσθήκη στην ταινία, ενώ το cinematography μας εξέπληξε με τους διαφορετικούς τρόπους κινηματογράφησης και συγκεκριμένα των σκηνών που διαδραματίζονταν στα γήπεδα του τένις.

Η ταινία “Challengers” με τους πολύπλοκους και ανθρώπινους χαρακτήρες της, την εξαίρετη σκηνοθεσία, το σενάριο και τις ερμηνείες, αλλά και το υπέροχο soundtrack και φυσικά το φανταστικό cinematography είναι μια ταινία που δεν βλέπεις συχνά στους κινηματογράφος, την οποία σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δεις.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts