
Είμαι διευθυντής ξενοδοχείου στη Λεμεσό και σηκώνω τα χέρια ψηλά με τον κώδικα ντυσίματος των θαμώνων μας. Όσο κι αν προσπαθήσαμε να προωθήσουμε το μακρύ παντελόνι και τα υποδήματα που να μην θυμίζουν, παραλία, δεν το πετύχαμε στον βαθμό που το θέλουμε. Έχουμε 3 εστιατόρια και αυτό τον κώδικα ντυσίματος, τον ζητάμε μόνο για το βράδυ, για μόνο ένα από αυτά, που είναι και το πιο fine dining. Από την άλλη, συζητώντας και με τους ιδιοκτήτες, είπαμε να αποφύγουμε τις παρατηρήσεις προς τους πελάτες, γιατί λίγο το έχουν να μας πουν ότι αφού δε μας δέχεστε εσείς, θα πάμε σε άλλο εστιατόριο εκτός του ξενοδοχείου σας. Κάτι που μας συνέβηκε αρκετές φορές. Είμαι πραγματικά πολύ προβληματισμένος.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
