Είναι το ρεπό του σεφ σήμερα ..και καταλαβαίνετε..”

Τέτοια δικαιολογία, δεν την έχουμε ξανακούσει, αλλά εγώ θα το κάνω θέμα μεγάλο. Πήγαμε τα κορίτσια από τη δουλειά, μετά από πολύ καιρό για φαγητό σε trendy bar restaurant της Λεμεσού, παραγγείλαμε φαγητά για το κέντρο, μα δυστυχώς ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ.
 
 Ήρθαν τα πρώτα μια ώρα μετά, ήταν κρύα, άνοστα, ελλιπή, κάποια ήταν ξεροψημένα και άλλα ωμά, όπως το μπούτι κοτόπουλου που έσταζε αίμα κοντά στο κόκκαλο. Βασικά τίποτα δεν τρωγότανε. Φωνάξαμε τη διευθύντρια του εστιατορίου, της είπαμε και της δείξαμε τα φαγητά, μας είπε ότι ζητά συγγνώμη και δυστυχώς επειδή η κουζίνα έκλεισε, θα μας κερνούσε γλυκό.
 
 Όσο για τον λόγο που όλα πήγαν στραβά, μας τον είπε χαμηλόφωνα πλησιάζοντας στο αυτί μας: Ξέρετε κορίτσια, Τρίτες είναι το ρεπό του σεφ μας και μαγειρεύει ο βοηθός του που δεν είναι και τόσο…..καταλαβαίνετε…”
 
Όχι, αρνούμαι να το καταλάβω αυτό. Την Τρίτη κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητά σας και θέλετε από μας να πληρώνουμε full τιμή; Μα πού ζούμε καλέ μου; Και συγγνώμη δηλαδή. Ένας διευθυντής εστιατορίου βγάζει στον κάθε πελάτη τόσο εύκολα τα άπλυτα στη φόρα; Είμαστε για γέλια νομίζω.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή