
Είναι όντως τραγελαφικό. Δεν θα περάσει βδομάδα, που να μη με ρωτήσει έστω και ένας πελάτης του εστιατορίου μου την κλασική πλέον ερώτηση “ Μα γιατί δεν προσλαμβάνετε και Κύπριους που μιλούν τη γλώσσα μας “. Τις πρώτες φορές, απαντούσα, τεκμηρίωνα, εξηγούσα. Τώρα κουράστηκα πια να είμαι τόσο γραφικός. Τι να τους ξαναπώ; Ότι δίνω πρώτο μισθό πέραν των €1300 το μήνα και στατιστικά, έξτρα €400 tips (κάποιους μήνες μέχρι και €600 tips έκαστος σερβιτόρος). Να ξαναπώ ότι προχώρησα σε πενθήμερη εργασία, ότι έχουν δωρεάν ένα ή δυο φαγητά τη μέρα, δωρεάν ποτό και καφέδες, εργασία σε κλιματιζόμενο περιβάλλον και εδώ και τέσσερα χρόνια έχω μόνιμη αγγελία για πρόσληψη προσωπικού και κανένας Κύπριος δεν έρχεται καν για interview. Και αν έρθει και κανένας, η πρώτη ερώτηση είναι αν γίνεται να μη δουλεύει σαββατοκύριακα και βράδια. Να, λοιπόν κυρίες και κύριοι που έχετε την απορία γιατί δεν βλέπετε Κύπριους εργαζόμενους στα μαγαζιά μας. Εμείς τους καλούμε να έρθουν κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
